Find et tog fra Kagerup til København

Kagerup til København af tog

Rejsen fra Kagerup til København by tog er 40,42 km og tager 0 t. og 51 min.. Der er 58 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 05.33 og den sidste kl 23.34. Det er muligt at rejse fra Kagerup til København med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed0 t. og 51 min.
Tilslutning pr. dag58
Første afgang05.33
Sidste afgang23.34
Afstand40,42 km
AfgangKagerup
AnkomstKøbenhavn
TransportørerDSB

De bedste tilbud til dit tog fra Kagerup til København på virail.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Kagerup til København?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Kagerup til København til . I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til København omkostninger i gennemsnit .

Hvilke virksomheder rejse fra Kagerup til København med tog?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Kagerup til København tilbydes af .

Hvad tid gøre togene til København orlov, og hvor længe er rejsen?

De tog, der kører mellem Kagerup og København tage 0 t. og 51 min.. Det første tog afgår kl 05.33, mens den sidste er ved 23.34 Det første tog til København blade på 05.33, mens den sidste på 23.34. I gennemsnit, rejsen varer 0 t. og 51 min., men med de hurtigste forbindelser, du vil være i København i 0 t. og 45 min..

Hvilke stationer gør togene til København orlov fra?

Du kan tage toget til København på , som ankommer til .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Kagerup til København
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Kagerup til København.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Kagerup til København, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Kagerup til København.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Find den bedste dag at rejse til København med tog

Når du rejser til København med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Kagerup til København
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Kagerup til København med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Kagerup til København CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
2.83kg
Bus
3.03kg
Fly
8.08kg
Bil
6.47kg
Hvad er CO2-emissionerne for Kagerup til København med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Kagerup og København er 2.83kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Kagerup og København? Ved at tage toget mellem Kagerup og København sparer du 5.25kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.2kg i forhold til bussen og 3.64kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Kagerup og København ved tog?
Kagerup til København er 40,42 km.
Hvor længe varer tog mellem Kagerup og København?
Kagerup til København er i gennemsnit 0 t. og 51 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 0 t. og 45 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Kagerup til København?
Kagerup til København har i gennemsnit 58 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Kagerup til København?
Den tidligste tog fra Kagerup til København afgår ved 05.33. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Kagerup til København?
Den seneste tog fra Kagerup til København afgår ved 23.34. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Kagerup til København af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Kagerup og København er 0 t. og 45 min..
Er der en direkte tog fra Kagerup til København?
Ja, der er en direkte tog mellem Kagerup og København.
Hvad er CO2-emissionerne for Kagerup til København af tog?
tog-rejsen fra Kagerup til København skaber 2.83kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Kagerup

Populære ruter

Internationale ruter fra Kagerup og nærliggende områder

Andre destinationer fra Kagerup

Hovedruter til København

Relaterede ruter

Andre populære ruter