Find et tog fra København til Ballerup

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Rejse varighed 30 min
Forbindelser pr dag 74
Første afgang: 02:03
Sidste afgang 00:50
Afstand 14 km

Billige flybilletter tog fra København til Ballerup på virail.

Virail har den magiske trick for at finde dine billige togbilletter til Ballerup. Du skal blot indtaste dine rejsedatoer og sætte filtrene til afgang og pris i henhold til dine præferencer. Når du vælger de bedste muligheder rejse til dit tog fra København til Ballerup, vil virail omdirigere dig automatisk til udbyderens hjemmeside for køb.

Hvor meget er de togbilletter fra København til Ballerup?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra København til Ballerup til 21,52 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Ballerup omkostninger i gennemsnit 23,90 kr..

Hvilke virksomheder tage dig fra København y til Ballerup med tog?

Blandt alle vores partnere, vil du også finde Rejseplanen, DSB, der giver de togforbindelser mellem København og Ballerup.

Billet pris - hver dag

I dag I morgen Om 2 dage Om 3 dage Om 4 dage Om 5 dage Om 6 dage
Mere Mere Mere Mere Mere Mere Mere

Tog fra København til Ballerup

Hvor lang tid vil det tage dig fra København til Ballerup med tog og hvornår togene forlader?

Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 31 min, men de hurtigste forbindelser tage dig til Ballerup i 22 min. Det første tog kører fra København på 02:03, mens den sidste blade på 00:50.

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra København til Ballerup?

De tog til Ballerup vil efterlade fra Østerport St., København H og vil ankomme til Ballerup St., Ballerup St. (togbus).

Hvis du er fleksibel med dine rejsedatoer, altid overveje, at du kan købe ekstremt billige togbilletter, hvis du undgå at rejse i weekenden, og hvis du vælger at rejse i lavsæsonen.

Når du rejser på sådanne korte afstande, kan du også tage busser og samkørsel muligheder: med lidt held vil du finde meget billige muligheder, selv hvis du bestiller på kort varsel.