Find et tog fra Århus til Hørsholm

Århus til Hørsholm af tog

Rejsen fra Århus til Hørsholm by tog er 145,76 km og tager 2 t. og 46 min.. Der er 57 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 04.00 og den sidste kl 23.15. Det er muligt at rejse fra Århus til Hørsholm med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed2 t. og 46 min.
Tilslutning pr. dag57
Første afgang04.00
Sidste afgang23.15
Afstand145,76 km
AfgangÅrhus
AnkomstHørsholm
Transportører

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra Århus til Hørsholm.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til Hørsholm?

Booking i forvejen virkelig giver dig mulighed for at spare nogle penge: i virkeligheden, kan du få billige togbilletter fra Århus til Hørsholm også for kun , mens den gennemsnitlige pris er .

Hvilke virksomheder rejse fra Århus til Hørsholm med tog?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også betjener toget rute Århus -. Hørsholm

Hvor lang tid til du har brug for at komme til Hørsholm med tog?

De tog, der kører mellem Århus og Hørsholm tage 2 t. og 46 min.. Det første tog afgår kl 04.00, mens den sidste er ved 23.15 Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 2 t. og 46 min., men de hurtigste forbindelser tage dig til Hørsholm i 1 t. og 41 min.. Det første tog kører fra Århus på 04.00, mens den sidste blade på 23.15.

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Århus - Hørsholm?

Togene kører Århus fra og ankommer til .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Århus til Hørsholm
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Århus til Hørsholm.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Århus til Hørsholm, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Århus til Hørsholm.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Find den bedste dag at rejse til Hørsholm med tog

Når du rejser til Hørsholm med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Århus til Hørsholm
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Århus til Hørsholm med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Århus til Hørsholm CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
10.2kg
Bus
10.93kg
Fly
29.15kg
Bil
23.32kg
Hvad er CO2-emissionerne for Århus til Hørsholm med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Århus og Hørsholm er 10.2kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Århus og Hørsholm? Ved at tage toget mellem Århus og Hørsholm sparer du 18.95kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.73kg i forhold til bussen og 13.12kg i forhold til bilen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Århus og Hørsholm ved tog?
Århus til Hørsholm er 145,76 km.
Hvor længe varer tog mellem Århus og Hørsholm?
Århus til Hørsholm er i gennemsnit 2 t. og 46 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 1 t. og 41 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Århus til Hørsholm?
Århus til Hørsholm har i gennemsnit 57 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Århus til Hørsholm?
Den tidligste tog fra Århus til Hørsholm afgår ved 04.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Århus til Hørsholm?
Den seneste tog fra Århus til Hørsholm afgår ved 23.15. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Århus til Hørsholm af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Århus og Hørsholm er 1 t. og 41 min..
Er der en direkte tog fra Århus til Hørsholm?
Ja, der er en direkte tog mellem Århus og Hørsholm.
Hvad er CO2-emissionerne for Århus til Hørsholm af tog?
tog-rejsen fra Århus til Hørsholm skaber 10.2kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Århus

Weekendudflugter fra Århus

Internationale ruter fra Århus og nærliggende områder

Andre destinationer fra Århus

Hovedruter til Hørsholm

Relaterede ruter

Andre populære ruter