Find et tog fra Århus til Vejle

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Vejle

Rejse detaljer

Bedste pris 25,60 kr.
Rejse varighed 3 t 37 min
Forbindelser pr dag 50
Første afgang: 01:47
Sidste afgang 01:30
Afstand 65 km

De bedste tilbud til dit tog fra Århus til Vejle på virail.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra Århus til Vejle i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvad er prisen på togbilletter fra Århus til Vejle?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Århus til Vejle er af 177,13 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Århus til Vejle kan være omkring 25,60 kr..

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Århus til Vejle?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Århus til Vejle tilbydes af rejseplanen , dsb.

Tog fra Århus til Vejle

Hvor lang tid tager det fra Århus til Vejle og hvornår togene forlader?

Det første tog til Vejle blade på 01:47, mens den sidste på 01:30. I gennemsnit, rejsen varer 3 t 37 min, men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Vejle i 25 min.

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Århus - Vejle?

De tog til Vejle kan efterlade fra Aarhus H , Ny Præstøvej 100 (Ny Præstøvej) og ankommer til Vejle St. , Vordingborg St..

Da rejsen mellem Århus og Vejle er forholdsvis kort, kan du overveje at samkørsel eller bus som alternative måder at transport med billigste priser og lignende varighed.