Find et tog fra Ålborg til Vejle

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Vejle
fra 33,20 kr.

Rejse detaljer

Bedste pris 248 kr.
Rejse varighed 5 t 40 min
Forbindelser pr dag 80
Første afgang: 02:10
Sidste afgang 01:42
Afstand 151 km

Sammenlign bedste tog priserne fra Ålborg til Vejle.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Ålborg til Vejle?

I gennemsnit tog billetter fra Ålborg til Vejle omkostninger 248,02 kr., men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra 248 kr..

Hvilke virksomheder tage dig fra Ålborg y til Vejle med tog?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med rejseplanen , dsb, der betjener ruten toget mellem Ålborg og Vejle.

Billet pris - hver dag

I dag I morgen Om 2 dage Om 3 dage Om 4 dage Om 5 dage Om 6 dage
Mere 248 kr. Mere 248 kr. Mere Mere Mere

Tog fra Ålborg til Vejle

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Ålborg til Vejle planlagt?

Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 5 t 48 min, men de hurtigste forbindelser tage dig til Vejle i 2 t 12 min. Det første tog kører fra Ålborg på 01:08, mens den sidste blade på 01:42.

Hvilke stationer gør togene til Vejle orlov fra?

De tog til Vejle kan efterlade fra Aalborg St., Aalborg Vestby, Aalborg Vestby St. , Sct. Joseph (Kastetvej / Aalborg Vestby St.) og ankommer til Vejle St..

Hvis der sker ændringer i din rute, skal du sørge for altid at have tid nok til at gå fra den ene platform til den anden og aldrig glemme muligheden for forsinkelse, der kunne gøre dig gå glip af andet tog.

Da rejsen mellem Ålborg og Vejle er forholdsvis kort, kan du overveje at samkørsel eller bus som alternative måder at transport med billigste priser og lignende varighed.