Find et tog fra Ikast til København

Ikast til København af tog

Rejsen fra Ikast til København by tog er 218,77 km og tager 4 t. og 1 min.. Der er 64 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 05.14 og den sidste kl 23.42. Det er muligt at rejse fra Ikast til København med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed4 t. og 1 min.
Tilslutning pr. dag64
Første afgang05.14
Sidste afgang23.42
Afstand218,77 km
AfgangIkast
AnkomstKøbenhavn
TransportørerDSB

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra Ikast til København.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra Ikast til København?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Ikast til København er af . Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Ikast til København kan være omkring .

Tog fra Ikast til København: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Ikast til København tilbydes af .

Hvor lang tid vil det tage dig fra Ikast til København med tog og hvornår togene forlader?

De tog, der kører mellem Ikast og København tage 4 t. og 1 min.. Det første tog afgår kl 05.14, mens den sidste er ved 23.42 I gennemsnit tager det 4 t. og 1 min. at komme til København med tog, men du bliver nødt 3 t. og 21 min. med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :05.14, mens den sidste blade :Ikast på 23.42.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Ikast og København?

De tog til København vil efterlade fra og vil ankomme til .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Ikast til København
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Ikast til København.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Ikast til København, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Ikast til København.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Ikast til København

De billigste Ikast - København togbilletter kan findes for så lavt som 45,82 kr., hvis du er heldig, eller 345,72 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 401,67 kr..

Find den bedste dag at rejse til København med tog

Når du rejser til København med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Ikast til København
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Ikast til København med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Ikast til København CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
15.31kg
Bus
16.41kg
Fly
43.75kg
Bil
35kg
Hvad er CO2-emissionerne for Ikast til København med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Ikast og København er 15.31kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Ikast og København? Ved at tage toget mellem Ikast og København sparer du 28.44kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.1kg i forhold til bussen og 19.69kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Ikast og København ved tog?
Ikast til København er 218,77 km.
Hvor længe varer tog mellem Ikast og København?
Ikast til København er i gennemsnit 4 t. og 1 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 3 t. og 21 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Ikast til København?
Ikast til København har i gennemsnit 64 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Ikast til København?
Den tidligste tog fra Ikast til København afgår ved 05.14. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Ikast til København?
Den seneste tog fra Ikast til København afgår ved 23.42. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Ikast til København?
Der er 1 station(er), som du kan afvige fra Ikast for at gå til København. Du kan gå fra Ikast st, og du kan nå frem til København H, Kastrup.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Ikast til København af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Ikast og København er 3 t. og 21 min..
Er der en direkte tog fra Ikast til København?
Ja, der er en direkte tog mellem Ikast og København.
Hvad er CO2-emissionerne for Ikast til København af tog?
tog-rejsen fra Ikast til København skaber 15.31kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Ikast

Populære ruter

Weekendudflugter fra Ikast

Internationale ruter fra Ikast og nærliggende områder

Andre destinationer fra Ikast

Hovedruter til København

Relaterede ruter

Andre populære ruter