Find et tog fra København til Slagelse

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Slagelse

Rejse detaljer

Bedste pris 52,80 kr.
Rejse varighed 1 t 44 min
Forbindelser pr dag 59
Første afgang: 04:13
Sidste afgang 01:39
Afstand 82 km

Sammenlign bedste tog priserne fra København til Slagelse.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra København til Slagelse. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra København til Slagelse?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra København til Slagelse til 52,80 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Slagelse omkostninger i gennemsnit 58,87 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra København til Slagelse med tog?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra København til Slagelse tilbydes af rejseplanen , dsb.

Tog fra København til Slagelse

Hvor lang tid til du har brug for at komme til Slagelse med tog?

Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 1 t 44 min, men de hurtigste forbindelser tage dig til Slagelse i 53 min. Det første tog kører fra København på 04:13, mens den sidste blade på 01:39.

I hvilke stationer kan du tage toget til Slagelse og hvor vil du ankommer?

Togene kører København fra København H , Østerport St. og ankommer til Slagelse St. , Helsinge St..

Hvis du er fleksibel med dine rejsedatoer, altid overveje, at du kan købe ekstremt billige togbilletter, hvis du undgå at rejse i weekenden, og hvis du vælger at rejse i lavsæsonen.

Når du rejser på sådanne korte afstande, kan du også tage busser og samkørsel muligheder: med lidt held vil du finde meget billige muligheder, selv hvis du bestiller på kort varsel.