Find et tog fra København til Hørsholm

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 35,08 kr.
Rejse varighed 51 min
Forbindelser pr dag 74
Første afgang: 02:07
Sidste afgang 00:33
Afstand 23 km

Med virail de billigste togbilletter fra København til Hørsholm.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra København til Hørsholm i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvor meget er den billigste togbillet fra København til Hørsholm?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra København til Hørsholm til 35,08 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Hørsholm omkostninger i gennemsnit 37,23 kr..

Tog fra København til Hørsholm: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også Rejseplanen, DSB betjener toget rute København -. Hørsholm

Tog fra København til Hørsholm

Hvornår er frøtse og sidste tog fra København til Hørsholm planlagt?

I gennemsnit tager det 51 min at komme til Hørsholm med tog, men du bliver nødt 28 min med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :02:07, mens den sidste blade :København på 00:33.

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra København til Hørsholm?

De tog til Hørsholm vil efterlade fra København H, Østerport St. og vil ankomme til Hørsholm Midtpunkt (Usserød Kongevej).

Nogle gange er det muligt at få billigere løsninger ved at have et kig på begrænsede tilbud eller ved fidelity programmer, der på selskabernes hjemmesider.

Når du rejser på sådanne korte afstande, kan du også tage busser og samkørsel muligheder: med lidt held vil du finde meget billige muligheder, selv hvis du bestiller på kort varsel.