Find et tog fra København til Hørsholm

12-07-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

København til Hørsholm af tog

Rejsen fra København til Hørsholm by tog er 23,18 km og tager 0 t. og 45 min.. Der er 67 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.07 og den sidste kl 22.38. Det er muligt at rejse fra København til Hørsholm med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed0 t. og 45 min.
Tilslutning pr. dag67
Første afgang00.07
Sidste afgang22.38
Afstand23,18 km
AfgangKøbenhavn
AnkomstHørsholm
TransportørerDSB

De bedste tilbud til dit tog fra København til Hørsholm på virail.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra København til Hørsholm?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra København til Hørsholm til . I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Hørsholm omkostninger i gennemsnit .

Hvilke virksomheder tjener ruten fra København til Hørsholm?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også betjener toget rute København -. Hørsholm

Hvad tid gøre togene til Hørsholm orlov, og hvor længe er rejsen?

Det første tog til Hørsholm blade på 00.07, mens den sidste på 22.38. For at komme fra København til Hørsholm med tog, skal du 0 t. og 45 min.. Det første tog til Hørsholm blade på 00.07, mens den sidste på 22.38. I gennemsnit, rejsen varer 0 t. og 45 min., men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Hørsholm i 0 t. og 33 min..

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra København til Hørsholm?

Togene til Hørsholm forlade København fra Copenhagen Airport,Koebenhavn Ingerslevsgade og ankommer i .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra København til Hørsholm
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra København til Hørsholm.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra København til Hørsholm, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra København til Hørsholm.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra København til Hørsholm

De billigste København - Hørsholm togbilletter kan findes for så lavt som 3,57 kr., hvis du er heldig, eller 30,49 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 35,18 kr..

Find den bedste dag at rejse til Hørsholm med tog

Når du rejser til Hørsholm med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra København til Hørsholm
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra København til Hørsholm med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

København til Hørsholm CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
1.62kg
Bus
1.74kg
Fly
4.64kg
Bil
3.71kg
Hvad er CO2-emissionerne for København til Hørsholm med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem København og Hørsholm er 1.62kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem København og Hørsholm? Ved at tage toget mellem København og Hørsholm sparer du 3.02kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.12kg i forhold til bussen og 2.09kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem København og Hørsholm ved tog?
København til Hørsholm er 23,18 km.
Hvor længe varer tog mellem København og Hørsholm?
København til Hørsholm er i gennemsnit 0 t. og 45 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 0 t. og 33 min..
Hvor mange tog om dagen går fra København til Hørsholm?
København til Hørsholm har i gennemsnit 67 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra København til Hørsholm?
Den tidligste tog fra København til Hørsholm afgår ved 00.07. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra København til Hørsholm?
Den seneste tog fra København til Hørsholm afgår ved 22.38. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem København til Hørsholm af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem København og Hørsholm er 0 t. og 33 min..
Er der en direkte tog fra København til Hørsholm?
Ja, der er en direkte tog mellem København og Hørsholm.
Hvad er CO2-emissionerne for København til Hørsholm af tog?
tog-rejsen fra København til Hørsholm skaber 1.62kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra København

Populære ruter

Weekendudflugter fra København

Internationale ruter fra København og nærliggende områder

Andre destinationer fra København

Hovedruter til Hørsholm

Relaterede ruter

Andre populære ruter