Find et tog fra Århus til Holstebro

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Holstebro

Rejse detaljer

Rejse varighed 4 t 26 min
Forbindelser pr dag 57
Første afgang: 04:43
Sidste afgang 01:53
Afstand 101 km

De bedste tilbud til dit tog fra Århus til Holstebro på virail.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvor meget er de togbilletter fra Århus til Holstebro?

I gennemsnit tog billetter fra Århus til Holstebro omkostninger 226,19 kr., men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra 44,80 kr..

Hvilke virksomheder tage dig fra Århus y til Holstebro med tog?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med Rejseplanen, DSB, der betjener ruten toget mellem Århus og Holstebro.

Billet pris - hver dag

I dag I morgen Om 2 dage Om 3 dage Om 4 dage Om 5 dage Om 6 dage
Mere Mere Mere Mere Mere Mere Mere

Tog fra Århus til Holstebro

Hvor lang tid til du har brug for at komme til Holstebro med tog?

I gennemsnit tager det 4 t 25 min at komme til Holstebro med tog, men du bliver nødt 47 min med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :04:09, mens den sidste blade :Århus på 01:53.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Århus og Holstebro?

Togene til Holstebro forlade Århus fra Aarhus H, Lem St., Ny Præstøvej 100 (Ny Præstøvej) og ankommer i Holstebro St..

Hvis du er fleksibel med dine rejsedatoer, altid overveje, at du kan købe ekstremt billige togbilletter, hvis du undgå at rejse i weekenden, og hvis du vælger at rejse i lavsæsonen.

Hvis toget tidsplanen ikke passer i din tidsplan eller budget, bus og samkørsel kan give dig nogle tid og pris alternativer, uden væsentligt at ændre rejsens varighed.