Find et tog fra Århus til Hillerød

23-04-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Århus til Hillerød af tog

Rejsen fra Århus til Hillerød by tog er 132,43 km og tager 4 t. og 20 min.. Der er 37 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.07 og den sidste kl 23.13. Det er muligt at rejse fra Århus til Hillerød med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed4 t. og 20 min.
Tilslutning pr. dag37
Første afgang00.07
Sidste afgang23.13
Afstand132,43 km
AfgangÅrhus
AnkomstHillerød
TransportørerDSB

Sammenlign bedste tog priserne fra Århus til Hillerød.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Århus til Hillerød. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvad er prisen på togbilletter fra Århus til Hillerød?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Århus til Hillerød til . I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Hillerød omkostninger i gennemsnit .

Hvilke virksomheder rejse fra Århus til Hillerød med tog?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også betjener toget rute Århus -. Hillerød

Hvad tid gøre togene til Hillerød orlov, og hvor længe er rejsen?

Det vil tage dig 4 t. og 20 min. at nå Hillerød. Den tidligste Toget kører Århus på 00.07, mens den sidste blade på 23.13. I gennemsnit tager det 4 t. og 20 min. at komme til Hillerød med tog, men du bliver nødt 3 t. og 26 min. med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :00.07, mens den sidste blade :Århus på 23.13.

I hvilke stationer kan du tage toget til Hillerød og hvor vil du ankommer?

De tog til Hillerød vil efterlade fra Aarhus H,Skolebakken st,Tilst, Aarhus Vest,Aarhus C og vil ankomme til Hilleroed st.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Århus til Hillerød
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Århus til Hillerød.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Århus til Hillerød, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Århus til Hillerød.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Århus til Hillerød

De billigste Århus - Hillerød togbilletter kan findes for så lavt som 59,51 kr., hvis du er heldig, eller 68,64 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 110,98 kr..

Find den bedste dag at rejse til Hillerød med tog

Når du rejser til Hillerød med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Århus til Hillerød
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Århus til Hillerød med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Århus til Hillerød CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
9.27kg
Bus
9.93kg
Fly
26.49kg
Bil
21.19kg
Hvad er CO2-emissionerne for Århus til Hillerød med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Århus og Hillerød er 9.27kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Århus og Hillerød? Ved at tage toget mellem Århus og Hillerød sparer du 17.22kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.66kg i forhold til bussen og 11.92kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Århus og Hillerød ved tog?
Århus til Hillerød er 132,43 km.
Hvor længe varer tog mellem Århus og Hillerød?
Århus til Hillerød er i gennemsnit 4 t. og 20 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 3 t. og 26 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Århus til Hillerød?
Århus til Hillerød har i gennemsnit 37 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Århus til Hillerød?
Den tidligste tog fra Århus til Hillerød afgår ved 00.07. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Århus til Hillerød?
Den seneste tog fra Århus til Hillerød afgår ved 23.13. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Århus til Hillerød af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Århus og Hillerød er 3 t. og 26 min..
Er der en direkte tog fra Århus til Hillerød?
Ja, der er en direkte tog mellem Århus og Hillerød.
Hvad er CO2-emissionerne for Århus til Hillerød af tog?
tog-rejsen fra Århus til Hillerød skaber 9.27kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Århus

Populære ruter

Weekendudflugter fra Århus

Internationale ruter fra Århus og nærliggende områder

Andre destinationer fra Århus

Hovedruter til Hillerød

Relaterede ruter

Andre populære ruter