Find et tog fra Århus til Svendborg

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Århus til Svendborg af tog

Rejsen fra Århus til Svendborg by tog er 124,62 km og tager 3 t. og 20 min.. Der er 27 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 14.45 og den sidste kl 22.13. Det er muligt at rejse fra Århus til Svendborg med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed3 t. og 20 min.
Tilslutning pr. dag27
Første afgang14.45
Sidste afgang22.13
Afstand124,62 km
AfgangÅrhus
AnkomstSvendborg
TransportørerDSB

Sammenlign bedste tog priserne fra Århus til Svendborg.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra Århus til Svendborg?

Ved booking i forvejen, kan du finde billige togbilletter fra Århus til Svendborg fra . Men togbilletter til denne rute omkostninger i gennemsnit omkring .

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra Århus til Svendborg?

Blandt alle vores partnere, vil du også finde , der giver de togforbindelser mellem Århus og Svendborg.

Hvad tid gøre togene til Svendborg orlov, og hvor længe er rejsen?

De tog, der kører mellem Århus og Svendborg tage 3 t. og 20 min.. Det første tog afgår kl 14.45, mens den sidste er ved 22.13 Det første tog til Svendborg blade på 14.45, mens den sidste på 22.13. I gennemsnit, rejsen varer 3 t. og 20 min., men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Svendborg i 2 t. og 27 min..

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Århus - Svendborg?

De tog til Svendborg kan efterlade fra Tilst, Aarhus Vest,Aarhus C,Skolebakken st,Aarhus H og ankommer til Svendborg Vest st.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Århus til Svendborg
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Århus til Svendborg.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Århus til Svendborg, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Århus til Svendborg.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Århus til Svendborg

De billigste Århus - Svendborg togbilletter kan findes for så lavt som 6,10 kr., hvis du er heldig, eller 94,29 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 308,61 kr..

Find den bedste dag at rejse til Svendborg med tog

Når du rejser til Svendborg med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Århus til Svendborg
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Århus til Svendborg med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Århus til Svendborg CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
8.72kg
Bus
9.35kg
Fly
24.92kg
Bil
19.94kg
Hvad er CO2-emissionerne for Århus til Svendborg med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Århus og Svendborg er 8.72kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Århus og Svendborg? Ved at tage toget mellem Århus og Svendborg sparer du 16.2kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.63kg i forhold til bussen og 11.22kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Århus og Svendborg ved tog?
Århus til Svendborg er 124,62 km.
Hvor længe varer tog mellem Århus og Svendborg?
Århus til Svendborg er i gennemsnit 3 t. og 20 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 2 t. og 27 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Århus til Svendborg?
Århus til Svendborg har i gennemsnit 27 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Århus til Svendborg?
Den tidligste tog fra Århus til Svendborg afgår ved 14.45. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Århus til Svendborg?
Den seneste tog fra Århus til Svendborg afgår ved 22.13. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Århus til Svendborg af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Århus og Svendborg er 2 t. og 27 min..
Er der en direkte tog fra Århus til Svendborg?
Ja, der er en direkte tog mellem Århus og Svendborg.
Hvad er CO2-emissionerne for Århus til Svendborg af tog?
tog-rejsen fra Århus til Svendborg skaber 8.72kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Århus

Populære ruter

Weekendudflugter fra Århus

Internationale ruter fra Århus og nærliggende områder

Andre destinationer fra Århus

Hovedruter til Svendborg

Relaterede ruter

Andre populære ruter