Find et tog fra København til Hjørring

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Rejse varighed 10 t 24 min
Forbindelser pr dag 6
Første afgang: 03:31
Sidste afgang 01:04
Afstand 254 km

De bedste tilbud til dit tog fra København til Hjørring på virail.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til Hjørring?

Booking i forvejen virkelig giver dig mulighed for at spare nogle penge: i virkeligheden, kan du få billige togbilletter fra København til Hjørring også for kun 452,47 kr., mens den gennemsnitlige pris er 464,67 kr..

Tog fra København til Hjørring: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med Rejseplanen, DSB, der betjener ruten toget mellem København og Hjørring.

Tog fra København til Hjørring

Hvor lang tid til du har brug for at komme til Hjørring med tog?

Med de hurtigste forbindelser vil du være i Hjørring i 4 t 53 min, men i gennemsnit tager 8 t 14 min. Den første tog ledes til Hjørringy er på 02:31, mens den sidste blade København på 01:04.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i København og Hjørring?

Du kan tage toget til Hjørring på København H, som ankommer til Hjørring St..

Hvis der sker ændringer i din rute, skal du sørge for altid at have tid nok til at gå fra den ene platform til den anden og aldrig glemme muligheden for forsinkelse, der kunne gøre dig gå glip af andet tog.

Når du rejser på sådanne korte afstande, kan du også tage busser og samkørsel muligheder: med lidt held vil du finde meget billige muligheder, selv hvis du bestiller på kort varsel.