Find et tog fra København til Hjørring

København til Hjørring af tog

Rejsen fra København til Hjørring by tog er 254,37 km og tager 6 t. og 16 min.. Der er 21 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.43 og den sidste kl 22.47. Det er muligt at rejse fra København til Hjørring med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed6 t. og 16 min.
Tilslutning pr. dag21
Første afgang00.43
Sidste afgang22.47
Afstand254,37 km
AfgangKøbenhavn
AnkomstHjørring
TransportørerDSB

De bedste tilbud til dit tog fra København til Hjørring på virail.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra København til Hjørring i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvad er prisen på togbilletter fra København til Hjørring?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra København til Hjørring er af . Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra København til Hjørring kan være omkring .

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra København til Hjørring?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med , der betjener ruten toget mellem København og Hjørring.

Hvornår er frøtse og sidste tog fra København til Hjørring planlagt?

Det første tog til Hjørring blade på 00.43, mens den sidste på 22.47. For at komme fra København til Hjørring med tog, skal du 6 t. og 16 min.. I gennemsnit tager det 6 t. og 16 min. at komme til Hjørring med tog, men du bliver nødt 5 t. og 6 min. med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :00.43, mens den sidste blade :København på 22.47.

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen København - Hjørring?

Togene til Hjørring forlade København fra og ankommer i .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra København til Hjørring
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra København til Hjørring.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra København til Hjørring, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra København til Hjørring.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra København til Hjørring

De billigste København - Hjørring togbilletter kan findes for så lavt som 226,79 kr., hvis du er heldig, eller 428,14 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 461,17 kr..

Find den bedste dag at rejse til Hjørring med tog

Når du rejser til Hjørring med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra København til Hjørring
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra København til Hjørring med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

København til Hjørring CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
17.81kg
Bus
19.08kg
Fly
50.87kg
Bil
40.7kg
Hvad er CO2-emissionerne for København til Hjørring med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem København og Hjørring er 17.81kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem København og Hjørring? Ved at tage toget mellem København og Hjørring sparer du 33.06kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.27kg i forhold til bussen og 22.89kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem København og Hjørring ved tog?
København til Hjørring er 254,37 km.
Hvor længe varer tog mellem København og Hjørring?
København til Hjørring er i gennemsnit 6 t. og 16 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 5 t. og 6 min..
Hvor mange tog om dagen går fra København til Hjørring?
København til Hjørring har i gennemsnit 21 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra København til Hjørring?
Den tidligste tog fra København til Hjørring afgår ved 00.43. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra København til Hjørring?
Den seneste tog fra København til Hjørring afgår ved 22.47. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvilke stationer kan jeg gå fra København til Hjørring?
Der er 2 station(er), som du kan afvige fra København for at gå til Hjørring. Du kan gå fra København H, Kastrup, og du kan nå frem til Hjoerring .
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem København til Hjørring af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem København og Hjørring er 5 t. og 6 min..
Er der en direkte tog fra København til Hjørring?
Ja, der er en direkte tog mellem København og Hjørring.
Hvad er CO2-emissionerne for København til Hjørring af tog?
tog-rejsen fra København til Hjørring skaber 17.81kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra København

Populære ruter

Weekendudflugter fra København

Internationale ruter fra København og nærliggende områder

Andre destinationer fra København

Hovedruter til Hjørring

Relaterede ruter

Andre populære ruter