Find et tog fra København til Holbæk

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

København til Holbæk af tog

Rejsen fra København til Holbæk by tog er 53,41 km og tager 1 t. og 50 min.. Der er 131 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.06 og den sidste kl 23.04. Det er muligt at rejse fra København til Holbæk med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed1 t. og 50 min.
Tilslutning pr. dag131
Første afgang00.06
Sidste afgang23.04
Afstand53,41 km
AfgangKøbenhavn
AnkomstHolbæk
TransportørerDSB

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra København til Holbæk.

Virail har den magiske trick for at finde dine billige togbilletter til Holbæk. Du skal blot indtaste dine rejsedatoer og sætte filtrene til afgang og pris i henhold til dine præferencer. Når du vælger de bedste muligheder rejse til dit tog fra København til Holbæk, vil virail omdirigere dig automatisk til udbyderens hjemmeside for køb.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til Holbæk?

Booking i forvejen virkelig giver dig mulighed for at spare nogle penge: i virkeligheden, kan du få billige togbilletter fra København til Holbæk også for kun , mens den gennemsnitlige pris er .

Hvilke virksomheder tjener ruten fra København til Holbæk?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også betjener toget rute København -. Holbæk

Hvad tid gøre togene til Holbæk orlov, og hvor længe er rejsen?

Det første tog til Holbæk blade på 00.06, mens den sidste på 23.04. For at komme fra København til Holbæk med tog, skal du 1 t. og 50 min.. I gennemsnit tager det 1 t. og 50 min. at komme til Holbæk med tog, men du bliver nødt 0 t. og 59 min. med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :00.06, mens den sidste blade :København på 23.04.

Hvilke stationer gør togene til Holbæk orlov fra?

Togene kører København fra Koebenhavn Ingerslevsgade,Copenhagen Airport og ankommer til Regstrup st,Holbaek st.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra København til Holbæk
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra København til Holbæk.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra København til Holbæk, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra København til Holbæk.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra København til Holbæk

De billigste København - Holbæk togbilletter kan findes for så lavt som 55,04 kr., hvis du er heldig, eller 65,43 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 131,06 kr..

Find den bedste dag at rejse til Holbæk med tog

Når du rejser til Holbæk med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra København til Holbæk
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra København til Holbæk med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

København til Holbæk CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
3.74kg
Bus
4.01kg
Fly
10.68kg
Bil
8.55kg
Hvad er CO2-emissionerne for København til Holbæk med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem København og Holbæk er 3.74kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem København og Holbæk? Ved at tage toget mellem København og Holbæk sparer du 6.94kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.27kg i forhold til bussen og 4.81kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem København og Holbæk ved tog?
København til Holbæk er 53,41 km.
Hvor længe varer tog mellem København og Holbæk?
København til Holbæk er i gennemsnit 1 t. og 50 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 0 t. og 59 min..
Hvor mange tog om dagen går fra København til Holbæk?
København til Holbæk har i gennemsnit 131 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra København til Holbæk?
Den tidligste tog fra København til Holbæk afgår ved 00.06. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra København til Holbæk?
Den seneste tog fra København til Holbæk afgår ved 23.04. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem København til Holbæk af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem København og Holbæk er 0 t. og 59 min..
Er der en direkte tog fra København til Holbæk?
Ja, der er en direkte tog mellem København og Holbæk.
Hvad er CO2-emissionerne for København til Holbæk af tog?
tog-rejsen fra København til Holbæk skaber 3.74kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra København

Populære ruter

Weekendudflugter fra København

Internationale ruter fra København og nærliggende områder

Andre destinationer fra København

Hovedruter til Holbæk

Relaterede ruter

Andre populære ruter