Find et tog fra Århus til Tåstrup

18-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Århus til Tåstrup af tog

Rejsen fra Århus til Tåstrup by tog er 141,52 km og tager 3 t. og 18 min.. Der er 47 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.07 og den sidste kl 23.39. Det er muligt at rejse fra Århus til Tåstrup med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed3 t. og 18 min.
Tilslutning pr. dag47
Første afgang00.07
Sidste afgang23.39
Afstand141,52 km
AfgangÅrhus
AnkomstTåstrup
TransportørerDSB

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra Århus til Tåstrup.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Århus til Tåstrup. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra Århus til Tåstrup?

I gennemsnit tog billetter fra Århus til Tåstrup omkostninger , men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra .

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Århus til Tåstrup?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Århus til Tåstrup tilbydes af .

Hvor lang tid til du har brug for at komme til Tåstrup med tog?

De tog, der kører mellem Århus og Tåstrup tage 3 t. og 18 min.. Det første tog afgår kl 00.07, mens den sidste er ved 23.39 Med de hurtigste forbindelser vil du være i Tåstrup i 1 t. og 5 min., men i gennemsnit tager 3 t. og 18 min.. Den første tog ledes til Tåstrupy er på 00.07, mens den sidste blade Århus på 23.39.

I hvilke stationer kan du tage toget til Tåstrup og hvor vil du ankommer?

Du kan tage toget til Tåstrup på Aarhus C,Tilst, Aarhus Vest,Skolebakken st,Aarhus H, som ankommer til Hoeje Taastrup st.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Århus til Tåstrup
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Århus til Tåstrup.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Århus til Tåstrup, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Århus til Tåstrup.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Århus til Tåstrup

De billigste Århus - Tåstrup togbilletter kan findes for så lavt som 6,10 kr., hvis du er heldig, eller 94,29 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 308,61 kr..

Find den bedste dag at rejse til Tåstrup med tog

Når du rejser til Tåstrup med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Århus til Tåstrup
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Århus til Tåstrup med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Århus til Tåstrup CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
9.91kg
Bus
10.61kg
Fly
28.3kg
Bil
22.64kg
Hvad er CO2-emissionerne for Århus til Tåstrup med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Århus og Tåstrup er 9.91kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Århus og Tåstrup? Ved at tage toget mellem Århus og Tåstrup sparer du 18.39kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.7kg i forhold til bussen og 12.73kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Århus og Tåstrup ved tog?
Århus til Tåstrup er 141,52 km.
Hvor længe varer tog mellem Århus og Tåstrup?
Århus til Tåstrup er i gennemsnit 3 t. og 18 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 1 t. og 5 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Århus til Tåstrup?
Århus til Tåstrup har i gennemsnit 47 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Århus til Tåstrup?
Den tidligste tog fra Århus til Tåstrup afgår ved 00.07. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Århus til Tåstrup?
Den seneste tog fra Århus til Tåstrup afgår ved 23.39. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Århus til Tåstrup af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Århus og Tåstrup er 1 t. og 5 min..
Er der en direkte tog fra Århus til Tåstrup?
Ja, der er en direkte tog mellem Århus og Tåstrup.
Hvad er CO2-emissionerne for Århus til Tåstrup af tog?
tog-rejsen fra Århus til Tåstrup skaber 9.91kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Århus

Populære ruter

Weekendudflugter fra Århus

Internationale ruter fra Århus og nærliggende områder

Andre destinationer fra Århus

Hovedruter til Tåstrup

Relaterede ruter

Andre populære ruter