Find et tog fra Ballerup til Tåstrup

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Ballerup til Tåstrup af tog

Rejsen fra Ballerup til Tåstrup by tog er 9,95 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Ballerup til Tåstrup med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand9,95 km
AfgangBallerup
AnkomstTåstrup
Billige tog billetter fra Ballerup til Tåstrup
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Ballerup til Tåstrup.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Ballerup til Tåstrup, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Ballerup til Tåstrup.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Ballerup til Tåstrup CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
0.7kg
Bus
0.75kg
Fly
1.99kg
Bil
1.59kg
Hvad er CO2-emissionerne for Ballerup til Tåstrup med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Ballerup og Tåstrup er 0.7kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Ballerup og Tåstrup? Ved at tage toget mellem Ballerup og Tåstrup sparer du 1.29kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.05kg i forhold til bussen og 0.89kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Ballerup og Tåstrup ved tog?
Ballerup til Tåstrup er 9,95 km.
Er der en direkte tog fra Ballerup til Tåstrup?
Ja, der er en direkte tog mellem Ballerup og Tåstrup.
Hvad er CO2-emissionerne for Ballerup til Tåstrup af tog?
tog-rejsen fra Ballerup til Tåstrup skaber 0.7kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Ballerup

Populære ruter

Internationale ruter fra Ballerup og nærliggende områder

Andre destinationer fra Ballerup

Hovedruter til Tåstrup

Relaterede ruter

Andre populære ruter