Find et tog fra Ballerup til Århus

Ballerup til Århus af tog

Rejsen fra Ballerup til Århus by tog er 142,28 km og tager 3 t. og 0 min.. Der er 66 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.10 og den sidste kl 23.30. Det er muligt at rejse fra Ballerup til Århus med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed3 t. og 0 min.
Tilslutning pr. dag66
Første afgang00.10
Sidste afgang23.30
Afstand142,28 km
AfgangBallerup
AnkomstÅrhus
Transportører

De bedste tilbud til dit tog fra Ballerup til Århus på virail.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Ballerup til Århus?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Ballerup til Århus til . I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Århus omkostninger i gennemsnit .

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Ballerup til Århus?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Ballerup til Århus tilbydes af .

Hvor lang tid tager det fra Ballerup til Århus og hvornår togene forlader?

Det vil tage dig 3 t. og 0 min. at nå Århus. Den tidligste Toget kører Ballerup på 00.10, mens den sidste blade på 23.30. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 3 t. og 0 min., men de hurtigste forbindelser tage dig til Århus i 1 t. og 25 min.. Det første tog kører fra Ballerup på 00.10, mens den sidste blade på 23.30.

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra Ballerup til Århus?

De tog til Århus kan efterlade fra og ankommer til .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Ballerup til Århus
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Ballerup til Århus.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Ballerup til Århus, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Ballerup til Århus.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Find den bedste dag at rejse til Århus med tog

Når du rejser til Århus med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Ballerup til Århus
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Ballerup til Århus med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Ballerup til Århus CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
9.96kg
Bus
10.67kg
Fly
28.46kg
Bil
22.76kg
Hvad er CO2-emissionerne for Ballerup til Århus med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Ballerup og Århus er 9.96kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Ballerup og Århus? Ved at tage toget mellem Ballerup og Århus sparer du 18.5kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.71kg i forhold til bussen og 12.8kg i forhold til bilen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Ballerup og Århus ved tog?
Ballerup til Århus er 142,28 km.
Hvor længe varer tog mellem Ballerup og Århus?
Ballerup til Århus er i gennemsnit 3 t. og 0 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 1 t. og 25 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Ballerup til Århus?
Ballerup til Århus har i gennemsnit 66 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Ballerup til Århus?
Den tidligste tog fra Ballerup til Århus afgår ved 00.10. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Ballerup til Århus?
Den seneste tog fra Ballerup til Århus afgår ved 23.30. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Ballerup til Århus af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Ballerup og Århus er 1 t. og 25 min..
Er der en direkte tog fra Ballerup til Århus?
Ja, der er en direkte tog mellem Ballerup og Århus.
Hvad er CO2-emissionerne for Ballerup til Århus af tog?
tog-rejsen fra Ballerup til Århus skaber 9.96kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Ballerup

Weekendudflugter fra Ballerup

Internationale ruter fra Ballerup og nærliggende områder

Andre destinationer fra Ballerup

Hovedruter til Århus

Relaterede ruter

Andre populære ruter