Find et tog fra Hvidovre til Ringsted

12-07-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Hvidovre til Ringsted af tog

Rejsen fra Hvidovre til Ringsted by tog er 49,23 km og tager 0 t. og 50 min.. Der er 31 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.15 og den sidste kl 20.51. Det er muligt at rejse fra Hvidovre til Ringsted med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed0 t. og 50 min.
Tilslutning pr. dag31
Første afgang00.15
Sidste afgang20.51
Afstand49,23 km
AfgangHvidovre
AnkomstRingsted
TransportørerDSB

Sammenlign bedste tog priserne fra Hvidovre til Ringsted.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til Ringsted?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Hvidovre til Ringsted til . I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Ringsted omkostninger i gennemsnit .

Hvilke virksomheder rejse fra Hvidovre til Ringsted med tog?

Blandt alle vores partnere, vil du også finde , der giver de togforbindelser mellem Hvidovre og Ringsted.

Hvor lang tid tager det fra Hvidovre til Ringsted og hvornår togene forlader?

De tog, der kører mellem Hvidovre og Ringsted tage 0 t. og 50 min.. Det første tog afgår kl 00.15, mens den sidste er ved 20.51 I gennemsnit tager det 0 t. og 50 min. at komme til Ringsted med tog, men du bliver nødt 0 t. og 42 min. med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :00.15, mens den sidste blade :Hvidovre på 20.51.

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Hvidovre - Ringsted?

De tog til Ringsted vil efterlade fra Aalholm St,Vigerslev Alle St,Danshoej St,Ny Ellebjerg St og vil ankomme til Ringsted st.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Hvidovre til Ringsted
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Hvidovre til Ringsted.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Hvidovre til Ringsted, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Hvidovre til Ringsted.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Hvidovre til Ringsted

De billigste Hvidovre - Ringsted togbilletter kan findes for så lavt som 6,10 kr., hvis du er heldig, eller 95,24 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 308,61 kr..

Find den bedste dag at rejse til Ringsted med tog

Når du rejser til Ringsted med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Hvidovre til Ringsted
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Hvidovre til Ringsted med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Hvidovre til Ringsted CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
3.45kg
Bus
3.69kg
Fly
9.85kg
Bil
7.88kg
Hvad er CO2-emissionerne for Hvidovre til Ringsted med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Hvidovre og Ringsted er 3.45kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Hvidovre og Ringsted? Ved at tage toget mellem Hvidovre og Ringsted sparer du 6.4kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.24kg i forhold til bussen og 4.43kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Hvidovre og Ringsted ved tog?
Hvidovre til Ringsted er 49,23 km.
Hvor længe varer tog mellem Hvidovre og Ringsted?
Hvidovre til Ringsted er i gennemsnit 0 t. og 50 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 0 t. og 42 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Hvidovre til Ringsted?
Hvidovre til Ringsted har i gennemsnit 31 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Hvidovre til Ringsted?
Den tidligste tog fra Hvidovre til Ringsted afgår ved 00.15. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Hvidovre til Ringsted?
Den seneste tog fra Hvidovre til Ringsted afgår ved 20.51. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Hvidovre til Ringsted af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Hvidovre og Ringsted er 0 t. og 42 min..
Er der en direkte tog fra Hvidovre til Ringsted?
Ja, der er en direkte tog mellem Hvidovre og Ringsted.
Hvad er CO2-emissionerne for Hvidovre til Ringsted af tog?
tog-rejsen fra Hvidovre til Ringsted skaber 3.45kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Hvidovre

Populære ruter

Internationale ruter fra Hvidovre og nærliggende områder

Andre destinationer fra Hvidovre

Hovedruter til Ringsted

Relaterede ruter

Andre populære ruter