Find et tog fra Hvidovre til Odense

12-07-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Hvidovre til Odense af tog

Rejsen fra Hvidovre til Odense by tog er 134,57 km og tager 1 t. og 57 min.. Der er 67 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.35 og den sidste kl 23.55. Det er muligt at rejse fra Hvidovre til Odense med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed1 t. og 57 min.
Tilslutning pr. dag67
Første afgang00.35
Sidste afgang23.55
Afstand134,57 km
AfgangHvidovre
AnkomstOdense
TransportørerDSB

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra Hvidovre til Odense.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvad er prisen på togbilletter fra Hvidovre til Odense?

Ved booking i forvejen, kan du finde billige togbilletter fra Hvidovre til Odense fra . Men togbilletter til denne rute omkostninger i gennemsnit omkring .

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Hvidovre til Odense?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med , der betjener ruten toget mellem Hvidovre og Odense.

Hvad tid gøre togene til Odense orlov, og hvor længe er rejsen?

Det vil tage dig 1 t. og 57 min. at nå Odense. Den tidligste Toget kører Hvidovre på 00.35, mens den sidste blade på 23.55. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 1 t. og 57 min., men de hurtigste forbindelser tage dig til Odense i 1 t. og 31 min.. Det første tog kører fra Hvidovre på 00.35, mens den sidste blade på 23.55.

I hvilke stationer kan du tage toget til Odense og hvor vil du ankommer?

Togene kører Hvidovre fra Danshoej St,Aalholm St,Ny Ellebjerg St,Vigerslev Alle St og ankommer til Odense Sygehus St,Holmstrup st,Odense st.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Hvidovre til Odense
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Hvidovre til Odense.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Hvidovre til Odense, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Hvidovre til Odense.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Hvidovre til Odense

De billigste Hvidovre - Odense togbilletter kan findes for så lavt som 6,10 kr., hvis du er heldig, eller 94,29 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 308,61 kr..

Find den bedste dag at rejse til Odense med tog

Når du rejser til Odense med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Hvidovre til Odense
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Hvidovre til Odense med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Hvidovre til Odense CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
9.42kg
Bus
10.09kg
Fly
26.91kg
Bil
21.53kg
Hvad er CO2-emissionerne for Hvidovre til Odense med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Hvidovre og Odense er 9.42kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Hvidovre og Odense? Ved at tage toget mellem Hvidovre og Odense sparer du 17.49kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.67kg i forhold til bussen og 12.11kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Hvidovre og Odense ved tog?
Hvidovre til Odense er 134,57 km.
Hvor længe varer tog mellem Hvidovre og Odense?
Hvidovre til Odense er i gennemsnit 1 t. og 57 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 1 t. og 31 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Hvidovre til Odense?
Hvidovre til Odense har i gennemsnit 67 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Hvidovre til Odense?
Den tidligste tog fra Hvidovre til Odense afgår ved 00.35. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Hvidovre til Odense?
Den seneste tog fra Hvidovre til Odense afgår ved 23.55. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Hvidovre til Odense af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Hvidovre og Odense er 1 t. og 31 min..
Er der en direkte tog fra Hvidovre til Odense?
Ja, der er en direkte tog mellem Hvidovre og Odense.
Hvad er CO2-emissionerne for Hvidovre til Odense af tog?
tog-rejsen fra Hvidovre til Odense skaber 9.42kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Hvidovre

Populære ruter

Internationale ruter fra Hvidovre og nærliggende områder

Andre destinationer fra Hvidovre

Hovedruter til Odense

Relaterede ruter

Andre populære ruter