Find et tog fra Hvidovre til Albertslund

12-07-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Hvidovre til Albertslund af tog

Rejsen fra Hvidovre til Albertslund by tog er 6,9 km og tager 0 t. og 13 min.. Der er 35 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.00 og den sidste kl 22.40. Det er muligt at rejse fra Hvidovre til Albertslund med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed0 t. og 13 min.
Tilslutning pr. dag35
Første afgang00.00
Sidste afgang22.40
Afstand6,9 km
AfgangHvidovre
AnkomstAlbertslund
TransportørerDSB

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra Hvidovre til Albertslund.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra Hvidovre til Albertslund i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til Albertslund?

Booking i forvejen virkelig giver dig mulighed for at spare nogle penge: i virkeligheden, kan du få billige togbilletter fra Hvidovre til Albertslund også for kun , mens den gennemsnitlige pris er .

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra Hvidovre til Albertslund?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med , der betjener ruten toget mellem Hvidovre og Albertslund.

Hvor lang tid tager det fra Hvidovre til Albertslund og hvornår togene forlader?

Det første tog til Albertslund blade på 00.00, mens den sidste på 22.40. For at komme fra Hvidovre til Albertslund med tog, skal du 0 t. og 13 min.. Med de hurtigste forbindelser vil du være i Albertslund i 0 t. og 10 min., men i gennemsnit tager 0 t. og 13 min.. Den første tog ledes til Albertslundy er på 00.00, mens den sidste blade Hvidovre på 22.40.

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra Hvidovre til Albertslund?

De tog til Albertslund kan efterlade fra Danshoej St,Ny Ellebjerg St,Aalholm St,Vigerslev Alle St og ankommer til Albertslund st.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Hvidovre til Albertslund
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Hvidovre til Albertslund.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Hvidovre til Albertslund, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Hvidovre til Albertslund.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Hvidovre til Albertslund

De billigste Hvidovre - Albertslund togbilletter kan findes for så lavt som 6,10 kr., hvis du er heldig, eller 94,29 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 308,61 kr..

Find den bedste dag at rejse til Albertslund med tog

Når du rejser til Albertslund med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Hvidovre til Albertslund
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Hvidovre til Albertslund med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Hvidovre til Albertslund CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
0.48kg
Bus
0.52kg
Fly
1.38kg
Bil
1.1kg
Hvad er CO2-emissionerne for Hvidovre til Albertslund med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Hvidovre og Albertslund er 0.48kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Hvidovre og Albertslund? Ved at tage toget mellem Hvidovre og Albertslund sparer du 0.9kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.04kg i forhold til bussen og 0.62kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Hvidovre og Albertslund ved tog?
Hvidovre til Albertslund er 6,9 km.
Hvor længe varer tog mellem Hvidovre og Albertslund?
Hvidovre til Albertslund er i gennemsnit 0 t. og 13 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 0 t. og 10 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Hvidovre til Albertslund?
Hvidovre til Albertslund har i gennemsnit 35 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Hvidovre til Albertslund?
Den tidligste tog fra Hvidovre til Albertslund afgår ved 00.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Hvidovre til Albertslund?
Den seneste tog fra Hvidovre til Albertslund afgår ved 22.40. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Hvidovre til Albertslund?
Der er i gennemsnit 32 fra Hvidovre at gå til Albertslund.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Hvidovre til Albertslund af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Hvidovre og Albertslund er 0 t. og 10 min..
Er der en direkte tog fra Hvidovre til Albertslund?
Ja, der er en direkte tog mellem Hvidovre og Albertslund.
Hvad er CO2-emissionerne for Hvidovre til Albertslund af tog?
tog-rejsen fra Hvidovre til Albertslund skaber 0.48kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Hvidovre

Populære ruter

Internationale ruter fra Hvidovre og nærliggende områder

Andre destinationer fra Hvidovre

Hovedruter til Albertslund

Relaterede ruter

Andre populære ruter