Find et tog fra Charlottenlund til Tåstrup

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Charlottenlund til Tåstrup af tog

Rejsen fra Charlottenlund til Tåstrup by tog er 21,96 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Charlottenlund til Tåstrup med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand21,96 km
AfgangCharlottenlund
AnkomstTåstrup
Billige tog billetter fra Charlottenlund til Tåstrup
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Charlottenlund til Tåstrup.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Charlottenlund til Tåstrup, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Charlottenlund til Tåstrup.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Charlottenlund til Tåstrup CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
1.54kg
Bus
1.65kg
Fly
4.39kg
Bil
3.51kg
Hvad er CO2-emissionerne for Charlottenlund til Tåstrup med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Charlottenlund og Tåstrup er 1.54kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Charlottenlund og Tåstrup? Ved at tage toget mellem Charlottenlund og Tåstrup sparer du 2.85kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.11kg i forhold til bussen og 1.97kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Charlottenlund og Tåstrup ved tog?
Charlottenlund til Tåstrup er 21,96 km.
Er der en direkte tog fra Charlottenlund til Tåstrup?
Ja, der er en direkte tog mellem Charlottenlund og Tåstrup.
Hvad er CO2-emissionerne for Charlottenlund til Tåstrup af tog?
tog-rejsen fra Charlottenlund til Tåstrup skaber 1.54kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Charlottenlund

Populære ruter

Internationale ruter fra Charlottenlund og nærliggende områder

Andre destinationer fra Charlottenlund

Hovedruter til Tåstrup

Andre populære ruter