Find et tog fra Charlottenlund til Kolding

21-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Charlottenlund til Kolding af tog

Rejsen fra Charlottenlund til Kolding by tog er 198,25 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Charlottenlund til Kolding med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand198,25 km
AfgangCharlottenlund
AnkomstKolding
Billige tog billetter fra Charlottenlund til Kolding
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Charlottenlund til Kolding.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Charlottenlund til Kolding, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Charlottenlund til Kolding.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Charlottenlund til Kolding CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
13.88kg
Bus
14.87kg
Fly
39.65kg
Bil
31.72kg
Hvad er CO2-emissionerne for Charlottenlund til Kolding med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Charlottenlund og Kolding er 13.88kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Charlottenlund og Kolding? Ved at tage toget mellem Charlottenlund og Kolding sparer du 25.77kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.99kg i forhold til bussen og 17.84kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Charlottenlund og Kolding ved tog?
Charlottenlund til Kolding er 198,25 km.
Er der en direkte tog fra Charlottenlund til Kolding?
Ja, der er en direkte tog mellem Charlottenlund og Kolding.
Hvad er CO2-emissionerne for Charlottenlund til Kolding af tog?
tog-rejsen fra Charlottenlund til Kolding skaber 13.88kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Charlottenlund

Populære ruter

Internationale ruter fra Charlottenlund og nærliggende områder

Andre destinationer fra Charlottenlund

Hovedruter til Kolding

Relaterede ruter

Andre populære ruter