Find et tog fra Hjerm til Ribe

12-07-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Hjerm til Ribe af tog

Rejsen fra Hjerm til Ribe by tog er 123,62 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Hjerm til Ribe med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand123,62 km
AfgangHjerm
AnkomstRibe
Billige tog billetter fra Hjerm til Ribe
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Hjerm til Ribe.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Hjerm til Ribe, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Hjerm til Ribe.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Hjerm til Ribe CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
8.65kg
Bus
9.27kg
Fly
24.72kg
Bil
19.78kg
Hvad er CO2-emissionerne for Hjerm til Ribe med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Hjerm og Ribe er 8.65kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Hjerm og Ribe? Ved at tage toget mellem Hjerm og Ribe sparer du 16.07kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.62kg i forhold til bussen og 11.13kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Hjerm og Ribe ved tog?
Hjerm til Ribe er 123,62 km.
Er der en direkte tog fra Hjerm til Ribe?
Ja, der er en direkte tog mellem Hjerm og Ribe.
Hvad er CO2-emissionerne for Hjerm til Ribe af tog?
tog-rejsen fra Hjerm til Ribe skaber 8.65kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Hjerm

Populære ruter

Internationale ruter fra Hjerm og nærliggende områder

Andre destinationer fra Hjerm

Hovedruter til Ribe

Relaterede ruter

Andre populære ruter