Tog Skive - München priser fra 445,55 kr.

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Skive til München af tog

Rejsen fra Skive til München by tog er 953,56 km og tager 15 t. og 26 min.. Der er 16 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 05.36 og den sidste kl 22.46. Det er muligt at rejse fra Skive til München med tog for så lidt som 445,55 kr. eller så meget som 1.333,69 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 445,55 kr..

Laveste pris445,55 kr.
Rejsens varighed15 t. og 26 min.
Tilslutning pr. dag16
Laveste pris445,55 kr.
Højeste pris1.333,69 kr.
Første afgang05.36
Sidste afgang22.46
Afstand953,56 km
AfgangSkive
AnkomstMünchen
TransportørerDeutsche Bahn
Billige tog billetter fra Skive til München
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Skive til München.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Skive til München, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Skive til München.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Skive til München

De billigste Skive - München togbilletter kan findes for så lavt som 337,55 kr., hvis du er heldig, eller 420,44 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 528,56 kr..

Find den bedste dag at rejse til München med tog

Når du rejser til München med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på Deutsche Bahn fra Skive til München
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Skive til München med train.
Faciliteter Deutsche Bahn
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check
sleeper_couchette Sovende check

Skive til München CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
66.75kg
Bus
71.52kg
Fly
190.71kg
Bil
152.57kg
Hvad er CO2-emissionerne for Skive til München med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Skive og München er 66.75kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Skive og München? Ved at tage toget mellem Skive og München sparer du 123.96kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 4.77kg i forhold til bussen og 85.82kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Skive til München?
En tog-billet fra Skive til München er 715,41 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 445,55 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Skive til München?
Den billigste billet, du kan få fra Skive til München, er 445,55 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Skive og München ved tog?
Skive til München er 953,56 km.
Hvor længe varer tog mellem Skive og München?
Skive til München er i gennemsnit 15 t. og 26 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 12 t. og 56 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Skive til München?
Skive til München har i gennemsnit 16 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Skive til München?
Den tidligste tog fra Skive til München afgår ved 05.36. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Skive til München?
Den seneste tog fra Skive til München afgår ved 22.46. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Skive til München?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 445,55 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Skive til München af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Skive og München er 12 t. og 56 min..
Er der en direkte tog fra Skive til München?
Ja, der er en direkte tog mellem Skive og München.
Hvad er CO2-emissionerne for Skive til München af tog?
tog-rejsen fra Skive til München skaber 66.75kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Skive

Populære ruter

Internationale ruter fra Skive og nærliggende områder

Andre destinationer fra Skive

Hovedruter til München

Andre populære ruter