Tog Böblingen - München priser fra 296,79 kr.

21-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Mere
Mere
Mere

Böblingen til München af tog

Rejsen fra Böblingen til München by tog er 198,9 km og tager 3 t. og 13 min.. Der er 7 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 01.34 og den sidste kl 08.21. Det er muligt at rejse fra Böblingen til München med tog for så lidt som 296,79 kr. eller så meget som 490,18 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 296,79 kr..

Laveste pris296,79 kr.
Rejsens varighed3 t. og 13 min.
Tilslutning pr. dag7
Laveste pris296,79 kr.
Højeste pris490,18 kr.
Første afgang01.34
Sidste afgang08.21
Afstand198,9 km
AfgangBöblingen
AnkomstMünchen
TransportørerDB - Regional Express, EuroCityMere

Tog Billetter fra Böblingen til Munich

Afgangsdato
tirsdag den 21. maj 2024

Sammenlign priser og billetter fra Böblingen til Munich

Billige tog billetter fra Böblingen til München
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Böblingen til München.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Böblingen til München, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Böblingen til München.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Böblingen til Munich rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Find den bedste dag at rejse til München med tog

Når du rejser til München med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Eurocity (EC)-tog er specielt designet til korte og lange afstande, og forbinder større byer i forskellige europæiske lande som en del af de omfattende internationale togtjenester. Eurocity (EC)-tog drives af en række nationale jernbaneselskaber i hele Europa, herunder Deutsche Bahn (Tyskland), SNCF (Frankrig), Trenitalia (Italien), SBB (Schweiz) og ÖBB (Østrig). Eurocity (EC)-tjenesten tilbyder regelmæssige køreplaner og bekvemme forbindelser mellem prominente byer som Paris, Berlin, Milano og Wien.

Regional Express (Rex) er et australsk flyselskab, der driver planlagte regionale flyvninger til over 60 destinationer i hele Australien. Flyselskabet blev grundlagt i 2002 og har hovedkvarter i Mascot, New South Wales. Rex driver en flåde på over 60 fly, herunder Saab 340 turboprops og Boeing 737-800NG jetfly. Flyselskabets hovedfokus er på at levere flyrejser til overkommelige priser til regionale samfund med stor vægt på sikkerhed, pålidelighed og kundeservice. Rex tilbyder også et frequent flyer-program, Rex Business Flyer, og har partnerskaber med andre flyselskaber såsom Qantas og Virgin Australia.

Selvom de ikke er så hurtige som ICE-højhastighedstogene, kan Deutsche Bahns InterCity-tog prale af hastigheder på op til 200 km/t og tilbyder rummelige vogne og spisemuligheder. Disse tog kører på tværs af adskillige tyske ruter, såsom Köln-Hamburg, og strækker sig også til internationale destinationer, herunder Amsterdam og Luxembourg. Nogle ruter har endda dobbeltdækket tog.

Billettyper og faciliteter fra Böblingen til München

Sammenlign de forskellige billettyper og de faciliteter, som EuroCity og DB - Intercity tilbyder, når du rejser fra Böblingen til München.

Second Class

Med Deutsche Bahns Eurocity-tog garanterer en andenklasses billet dig en mere overkommelig rejse. Under hele din rejse kan du få adgang til grundlæggende faciliteter såsom stikkontakter, aircondition og en barvogn.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

First Class

Hvis du ønsker at løfte din rejseoplevelse på et mere stille sted med yderligere tjenester såsom justerbare sæder, mere benplads, cateringservice og sædevalg, kan du vælge førsteklasses billetter på Deutsche Bahns Eurocity-tog.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Second Class

På SBB Intercity-tog er der ud over de grundlæggende bekvemmeligheder til anden klasses billet en familiezone, der er specielt designet til at tilbyde komfort for familier med børn. Bliver du sulten under rejsen, kan du nyde velsmagende måltider i restaurantvognen.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

First Class

I First Class af SBB Intercity kan du drage fordel af personlig stikkontakt, mere komfortable sæder og større bagagerum. Nogle IC-tog tilbyder også stillezoner og forretningsområder.
wifi Trådløst internet
quiet_zone Stille zone
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Facilitetsbeskrivelse

Find ud af mere om de forskellige faciliteter, der er tilgængelige ombord med hvert luftfartsselskab på denne rute.

wifi Trådløst internet open icon close icon
Deutsche Bahn tilføjer gradvist gratis WiFi til deres EC-tog.
power_sockets Strømstik open icon close icon
DB's EC-tog har nyligt opdaterede busser udstyret med stikkontakter.
luggage Bagage open icon close icon
På DB Eurocity-tog kan du medbringe enhver mængde bagage uden begrænsninger. Opbevar små poser enten i de overliggende stativer eller under dine sæder. Til større bagagegenstande skal du bruge stativerne, der findes i rummene eller tæt på yderdørene.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Mobilitetstjenesten hjælper med på-, afstigning og togovergange. Derudover er personalet klar til at besvare eventuelle forespørgsler eller yde support for at sikre en problemfri rejse.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
På EC-tog kan du spise i restauranten ombord eller snuppe en hurtig bid fra bistroen. First Class-passagerer får gratis måltider ved deres sæde. DB tilbyder forskellige, lokale madmuligheder, herunder vegetariske og veganske valg.
air_con Aircondition open icon close icon
DB's EC-tog kan nu prale af moderniserede vogne med aircondition.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Alle sæder i begge klasser har strømstik på DB IC-tog.
wifi Trådløst internet open icon close icon
Deutsche Bahn udruller gratis WiFi på deres IC-tog, hvor nogle allerede tilbyder tjenesten.
luggage Bagage open icon close icon
På IC-tog kan du medbringe enhver mængde bagage uden begrænsninger. Opbevar små poser enten i de overliggende stativer eller under dine sæder. Til større bagagegenstande skal du bruge stativerne, der findes i rummene eller tæt på yderdørene.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Deutsche Bahns mobilitetstjeneste yder assistance til på-, afstigning og togtransfer. Personalet står klar til at besvare spørgsmål og sikre en gnidningsløs tur.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
På DB IC-togene er der en restaurant til måltider eller en bistro til snacks. Du kan spise i bistroen eller på dit sæde. First Class passagerer får gratis mad ved deres plads. Menuen ændres, men har altid lokal mad, herunder vegetariske og veganske valg.
air_con Aircondition open icon close icon
Intercitytog har sektioner med aircondition.
bicycle Cykel open icon close icon
For IC-tog kræves en billet og reservation til cykler, inklusive reservationsomkostninger. Cykler opbevares typisk i andenklasses vogne, selvom dit sæde kan være et andet sted.
Tjenester ombord på DB - Regional Express, EuroCity, DB - Intercity fra Böblingen til München
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Böblingen til München med train.
Faciliteter DB - Regional Express EuroCity DB - Intercity DB - InterCity Express (ICE)
quiet_zone Stille zone check check cross check
wifi Trådløst internet check check check check
power_sockets Strømstik check check check check
accessibility Tilgængelighed check check cross check
food_and_drink Mad og drikke check check check check
air_con Aircondition check check cross check
bicycle Cykel check check cross check
sleeper_couchette Sovende check check cross check
luggage Bagage cross check check check

Böblingen til München CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
13.92kg
Bus
14.92kg
Fly
39.78kg
Bil
31.82kg
Hvad er CO2-emissionerne for Böblingen til München med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Böblingen og München er 13.92kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Böblingen og München? Ved at tage toget mellem Böblingen og München sparer du 25.86kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1kg i forhold til bussen og 17.9kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Böblingen til München?
En tog-billet fra Böblingen til München er 393,49 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 296,79 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Böblingen til München?
Den billigste billet, du kan få fra Böblingen til München, er 296,79 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Böblingen og München ved tog?
Böblingen til München er 198,9 km.
Hvor længe varer tog mellem Böblingen og München?
Böblingen til München er i gennemsnit 3 t. og 13 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 2 t. og 28 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Böblingen til München?
Böblingen til München er dækket af 3 operatør(er). Du kan finde på Virail DB - Regional Express, EuroCity, DB - Intercity, DB - InterCity Express (ICE) levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra Böblingen til München?
Böblingen til München har i gennemsnit 7 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Böblingen til München?
Den tidligste tog fra Böblingen til München afgår ved 01.34. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Böblingen til München?
Den seneste tog fra Böblingen til München afgår ved 08.21. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Böblingen til München?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 296,79 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Böblingen til München af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Böblingen og München er 2 t. og 28 min..
Er der en direkte tog fra Böblingen til München?
Ja, der er en direkte tog mellem Böblingen og München.
Hvad er CO2-emissionerne for Böblingen til München af tog?
tog-rejsen fra Böblingen til München skaber 13.92kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Böblingen

Populære ruter

Weekendudflugter fra Böblingen

Internationale ruter fra Böblingen og nærliggende områder

Andre destinationer fra Böblingen

Hovedruter til München

Relaterede ruter

Andre populære ruter