Find et tog fra København til Albertslund

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 21,52 kr.
Rejse varighed 26 min
Forbindelser pr dag 72
Første afgang: 02:02
Sidste afgang 00:55
Afstand 13 km

Med virail de billigste togbilletter fra København til Albertslund.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra København til Albertslund. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra København til Albertslund?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra København til Albertslund til 21,52 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Albertslund omkostninger i gennemsnit 23,23 kr..

Hvilke virksomheder tage dig fra København y til Albertslund med tog?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra København til Albertslund tilbydes af Rejseplanen, DSB.

Tog fra København til Albertslund

Hvor lang tid til du har brug for at komme til Albertslund med tog?

Med de hurtigste forbindelser vil du være i Albertslund i 15 min, men i gennemsnit tager 26 min. Den første tog ledes til Albertslundy er på 02:02, mens den sidste blade København på 00:55.

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra København til Albertslund?

Du kan tage toget til Albertslund på Østerport St., København H, som ankommer til Albertslund St..

Hvis du er fleksibel med dine rejsedatoer, altid overveje, at du kan købe ekstremt billige togbilletter, hvis du undgå at rejse i weekenden, og hvis du vælger at rejse i lavsæsonen.

Hvis toget tidsplanen ikke passer i din tidsplan eller budget, bus og samkørsel kan give dig nogle tid og pris alternativer, uden væsentligt at ændre rejsens varighed.