Find et tog fra København til Hillerød

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Hillerød

Rejse detaljer

Bedste pris 43,85 kr.
Rejse varighed 41 min
Forbindelser pr dag 72
Første afgang: 01:13
Sidste afgang 23:59
Afstand 33 km

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra København til Hillerød.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra København til Hillerød. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvad er prisen på togbilletter fra København til Hillerød?

I gennemsnit tog billetter fra København til Hillerød omkostninger 45,64 kr., men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra 43,85 kr..

Hvilke virksomheder tage dig fra København y til Hillerød med tog?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med Rejseplanen, DSB, der betjener ruten toget mellem København og Hillerød.

Tog fra København til Hillerød

Hvornår er frøtse og sidste tog fra København til Hillerød planlagt?

Det første tog til Hillerød blade på 01:13, mens den sidste på 23:59. I gennemsnit, rejsen varer 41 min, men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Hillerød i 30 min.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i København og Hillerød?

De tog til Hillerød vil efterlade fra København H, Østerport St. og vil ankomme til Hillerød St..

Hvis du er fleksibel med dine rejsedatoer, altid overveje, at du kan købe ekstremt billige togbilletter, hvis du undgå at rejse i weekenden, og hvis du vælger at rejse i lavsæsonen.

Når det kommer til korte afstande, bus og samkørsel repræsenterer et godt alternativ til togrejsen, især hvis du rejser med et begrænset budget.