Find et tog fra København til Rødovre

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 16,74 kr.
Rejse varighed 18 min
Forbindelser pr dag 72
Første afgang: 02:02
Sidste afgang 00:42
Afstand 7 km

De bedste tilbud til dit tog fra København til Rødovre på virail.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra København til Rødovre?

Booking i forvejen virkelig giver dig mulighed for at spare nogle penge: i virkeligheden, kan du få billige togbilletter fra København til Rødovre også for kun 16,74 kr., mens den gennemsnitlige pris er 18,39 kr..

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra København til Rødovre?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med Rejseplanen, DSB, der betjener ruten toget mellem København og Rødovre.

Tog fra København til Rødovre

Hvad tid gøre togene til Rødovre orlov, og hvor længe er rejsen?

I gennemsnit tager det 18 min at komme til Rødovre med tog, men du bliver nødt 12 min med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :02:02, mens den sidste blade :København på 00:42.

Hvilke stationer gør togene til Rødovre orlov fra?

Togene til Rødovre forlade København fra Østerport St., København H og ankommer i Rødovre St..

Når du rejser på sådanne korte afstande, kan du også tage busser og samkørsel muligheder: med lidt held vil du finde meget billige muligheder, selv hvis du bestiller på kort varsel.