Find et tog fra Rødovre til København

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 16,74 kr.
Rejse varighed 18 min
Forbindelser pr dag 73
Første afgang: 02:03
Sidste afgang 23:49
Afstand 7 km

Sammenlign bedste tog priserne fra Rødovre til København.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Rødovre til København. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til København?

I gennemsnit tog billetter fra Rødovre til København omkostninger 17,57 kr., men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra 16,74 kr..

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra Rødovre til København?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med Rejseplanen, DSB, der betjener ruten toget mellem Rødovre og København.

Tog fra Rødovre til København

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Rødovre til København planlagt?

Mens det første tog til København blade på 02:03, er den sidste planlagt til 23:49. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 18 min, men de hurtigste tog kan få dig til at København i 13 min.

I hvilke stationer kan du tage toget til København og hvor vil du ankommer?

De tog til København kan efterlade fra Rødovre St. og ankommer til Østerport St., København H.

Nogle gange er det muligt at få billigere løsninger ved at have et kig på begrænsede tilbud eller ved fidelity programmer, der på selskabernes hjemmesider.

Når det kommer til korte afstande, bus og samkørsel repræsenterer et godt alternativ til togrejsen, især hvis du rejser med et begrænset budget.