Find et tog fra København til Rødvig

18-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

København til Rødvig af tog

Rejsen fra København til Rødvig by tog er 48,27 km og tager 1 t. og 52 min.. Der er 62 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 01.47 og den sidste kl 22.54. Det er muligt at rejse fra København til Rødvig med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed1 t. og 52 min.
Tilslutning pr. dag62
Første afgang01.47
Sidste afgang22.54
Afstand48,27 km
AfgangKøbenhavn
AnkomstRødvig
TransportørerDSB

Billige flybilletter tog fra København til Rødvig på virail.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til Rødvig?

Ved booking i forvejen, kan du finde billige togbilletter fra København til Rødvig fra . Men togbilletter til denne rute omkostninger i gennemsnit omkring .

Hvilke virksomheder tage dig fra København y til Rødvig med tog?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med , der betjener ruten toget mellem København og Rødvig.

Hvor lang tid vil det tage dig fra København til Rødvig med tog og hvornår togene forlader?

De tog, der kører mellem København og Rødvig tage 1 t. og 52 min.. Det første tog afgår kl 01.47, mens den sidste er ved 22.54 I gennemsnit tager det 1 t. og 52 min. at komme til Rødvig med tog, men du bliver nødt 1 t. og 40 min. med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :01.47, mens den sidste blade :København på 22.54.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i København og Rødvig?

De tog til Rødvig vil efterlade fra Copenhagen Airport,Koebenhavn Ingerslevsgade og vil ankomme til .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra København til Rødvig
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra København til Rødvig.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra København til Rødvig, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra København til Rødvig.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra København til Rødvig

De billigste København - Rødvig togbilletter kan findes for så lavt som 2,75 kr., hvis du er heldig, eller 64,17 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 77,06 kr..

Find den bedste dag at rejse til Rødvig med tog

Når du rejser til Rødvig med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra København til Rødvig
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra København til Rødvig med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

København til Rødvig CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
3.38kg
Bus
3.62kg
Fly
9.65kg
Bil
7.72kg
Hvad er CO2-emissionerne for København til Rødvig med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem København og Rødvig er 3.38kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem København og Rødvig? Ved at tage toget mellem København og Rødvig sparer du 6.27kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.24kg i forhold til bussen og 4.34kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem København og Rødvig ved tog?
København til Rødvig er 48,27 km.
Hvor længe varer tog mellem København og Rødvig?
København til Rødvig er i gennemsnit 1 t. og 52 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 1 t. og 40 min..
Hvor mange tog om dagen går fra København til Rødvig?
København til Rødvig har i gennemsnit 62 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra København til Rødvig?
Den tidligste tog fra København til Rødvig afgår ved 01.47. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra København til Rødvig?
Den seneste tog fra København til Rødvig afgår ved 22.54. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem København til Rødvig af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem København og Rødvig er 1 t. og 40 min..
Er der en direkte tog fra København til Rødvig?
Ja, der er en direkte tog mellem København og Rødvig.
Hvad er CO2-emissionerne for København til Rødvig af tog?
tog-rejsen fra København til Rødvig skaber 3.38kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra København

Populære ruter

Weekendudflugter fra København

Internationale ruter fra København og nærliggende områder

Andre destinationer fra København

Hovedruter til Rødvig

Relaterede ruter

Andre populære ruter