Find et tog fra Hørsholm til Rødovre

21-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Hørsholm til Rødovre af tog

Rejsen fra Hørsholm til Rødovre by tog er 22,5 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Hørsholm til Rødovre med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand22,5 km
AfgangHørsholm
AnkomstRødovre
Billige tog billetter fra Hørsholm til Rødovre
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Hørsholm til Rødovre.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Hørsholm til Rødovre, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Hørsholm til Rødovre.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Hørsholm til Rødovre CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
1.58kg
Bus
1.69kg
Fly
4.5kg
Bil
3.6kg
Hvad er CO2-emissionerne for Hørsholm til Rødovre med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Hørsholm og Rødovre er 1.58kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Hørsholm og Rødovre? Ved at tage toget mellem Hørsholm og Rødovre sparer du 2.92kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.11kg i forhold til bussen og 2.02kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Hørsholm og Rødovre ved tog?
Hørsholm til Rødovre er 22,5 km.
Er der en direkte tog fra Hørsholm til Rødovre?
Ja, der er en direkte tog mellem Hørsholm og Rødovre.
Hvad er CO2-emissionerne for Hørsholm til Rødovre af tog?
tog-rejsen fra Hørsholm til Rødovre skaber 1.58kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Hørsholm

Populære ruter

Internationale ruter fra Hørsholm og nærliggende områder

Andre destinationer fra Hørsholm

Hovedruter til Rødovre

Relaterede ruter

Andre populære ruter