Find et tog fra Køge til Rødovre

Køge til Rødovre af tog

Rejsen fra Køge til Rødovre by tog er 30,1 km og tager 0 t. og 55 min.. Der er 40 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.15 og den sidste kl 22.27. Det er muligt at rejse fra Køge til Rødovre med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed0 t. og 55 min.
Tilslutning pr. dag40
Første afgang00.15
Sidste afgang22.27
Afstand30,1 km
AfgangKøge
AnkomstRødovre
TransportørerDSB

Med virail de billigste togbilletter fra Køge til Rødovre.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvor meget er de togbilletter fra Køge til Rødovre?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Køge til Rødovre til . I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Rødovre omkostninger i gennemsnit .

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Køge til Rødovre?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med , der betjener ruten toget mellem Køge og Rødovre.

Hvor lang tid tager det fra Køge til Rødovre og hvornår togene forlader?

Det første tog til Rødovre blade på 00.15, mens den sidste på 22.27. For at komme fra Køge til Rødovre med tog, skal du 0 t. og 55 min.. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 0 t. og 55 min., men de hurtigste forbindelser tage dig til Rødovre i 0 t. og 37 min.. Det første tog kører fra Køge på 00.15, mens den sidste blade på 22.27.

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra Køge til Rødovre?

Togene kører Køge fra og ankommer til .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Køge til Rødovre
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Køge til Rødovre.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Køge til Rødovre, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Køge til Rødovre.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Find den bedste dag at rejse til Rødovre med tog

Når du rejser til Rødovre med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Køge til Rødovre
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Køge til Rødovre med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Køge til Rødovre CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
2.11kg
Bus
2.26kg
Fly
6.02kg
Bil
4.82kg
Hvad er CO2-emissionerne for Køge til Rødovre med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Køge og Rødovre er 2.11kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Køge og Rødovre? Ved at tage toget mellem Køge og Rødovre sparer du 3.91kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.15kg i forhold til bussen og 2.71kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Køge og Rødovre ved tog?
Køge til Rødovre er 30,1 km.
Hvor længe varer tog mellem Køge og Rødovre?
Køge til Rødovre er i gennemsnit 0 t. og 55 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 0 t. og 37 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Køge til Rødovre?
Køge til Rødovre har i gennemsnit 40 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Køge til Rødovre?
Den tidligste tog fra Køge til Rødovre afgår ved 00.15. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Køge til Rødovre?
Den seneste tog fra Køge til Rødovre afgår ved 22.27. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Køge til Rødovre af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Køge og Rødovre er 0 t. og 37 min..
Er der en direkte tog fra Køge til Rødovre?
Ja, der er en direkte tog mellem Køge og Rødovre.
Hvad er CO2-emissionerne for Køge til Rødovre af tog?
tog-rejsen fra Køge til Rødovre skaber 2.11kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Køge

Populære ruter

Weekendudflugter fra Køge

Internationale ruter fra Køge og nærliggende områder

Andre destinationer fra Køge

Hovedruter til Rødovre

Relaterede ruter

Andre populære ruter