Find et tog fra Odense til Hjørring

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 382,70 kr.
Rejse varighed 8 t 28 min
Forbindelser pr dag 66
Første afgang: 01:53
Sidste afgang 01:53
Afstand 231 km

Billige flybilletter tog fra Odense til Hjørring på virail.

Virail har den magiske trick for at finde dine billige togbilletter til Hjørring. Du skal blot indtaste dine rejsedatoer og sætte filtrene til afgang og pris i henhold til dine præferencer. Når du vælger de bedste muligheder rejse til dit tog fra Odense til Hjørring, vil virail omdirigere dig automatisk til udbyderens hjemmeside for køb.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra Odense til Hjørring?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Odense til Hjørring er af 382,70 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Odense til Hjørring kan være omkring 382,70 kr..

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra Odense til Hjørring?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med rejseplanen , dsb, der betjener ruten toget mellem Odense og Hjørring.

Tog fra Odense til Hjørring

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Odense til Hjørring planlagt?

Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 8 t 28 min, men de hurtigste forbindelser tage dig til Hjørring i 3 t 39 min. Det første tog kører fra Odense på 01:53, mens den sidste blade på 01:53.

I hvilke stationer kan du tage toget til Hjørring og hvor vil du ankommer?

Togene kører Odense fra Odense St. , Odense Sygehus St. og ankommer til Hjørring St..

Når du rejser med tog, aldrig glemme at holde din billet med dig: Sørg for at printe den ud på forhånd, eller at hente den mobile version, hvis tilladt.

Hvis toget tidsplanen ikke passer i din tidsplan eller budget, bus og samkørsel kan give dig nogle tid og pris alternativer, uden væsentligt at ændre rejsens varighed.