Find et tog fra Valby til Holstebro

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Valby til Holstebro af tog

Rejsen fra Valby til Holstebro by tog er 255,41 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Valby til Holstebro med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand255,41 km
AfgangValby
AnkomstHolstebro
Billige tog billetter fra Valby til Holstebro
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Valby til Holstebro.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Valby til Holstebro, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Valby til Holstebro.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Valby til Holstebro CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
17.88kg
Bus
19.16kg
Fly
51.08kg
Bil
40.87kg
Hvad er CO2-emissionerne for Valby til Holstebro med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Valby og Holstebro er 17.88kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Valby og Holstebro? Ved at tage toget mellem Valby og Holstebro sparer du 33.2kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.28kg i forhold til bussen og 22.99kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Valby og Holstebro ved tog?
Valby til Holstebro er 255,41 km.
Er der en direkte tog fra Valby til Holstebro?
Ja, der er en direkte tog mellem Valby og Holstebro.
Hvad er CO2-emissionerne for Valby til Holstebro af tog?
tog-rejsen fra Valby til Holstebro skaber 17.88kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Valby

Populære ruter

Internationale ruter fra Valby og nærliggende områder

Andre destinationer fra Valby

Hovedruter til Holstebro

Andre populære ruter