Find et tog fra Svendborg til Holstebro

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Svendborg til Holstebro af tog

Rejsen fra Svendborg til Holstebro by tog er 191,13 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Svendborg til Holstebro med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand191,13 km
AfgangSvendborg
AnkomstHolstebro
Billige tog billetter fra Svendborg til Holstebro
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Svendborg til Holstebro.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Svendborg til Holstebro, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Svendborg til Holstebro.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Svendborg til Holstebro CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
13.38kg
Bus
14.34kg
Fly
38.23kg
Bil
30.58kg
Hvad er CO2-emissionerne for Svendborg til Holstebro med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Svendborg og Holstebro er 13.38kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Svendborg og Holstebro? Ved at tage toget mellem Svendborg og Holstebro sparer du 24.85kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.96kg i forhold til bussen og 17.2kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Svendborg og Holstebro ved tog?
Svendborg til Holstebro er 191,13 km.
Er der en direkte tog fra Svendborg til Holstebro?
Ja, der er en direkte tog mellem Svendborg og Holstebro.
Hvad er CO2-emissionerne for Svendborg til Holstebro af tog?
tog-rejsen fra Svendborg til Holstebro skaber 13.38kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Svendborg

Populære ruter

Internationale ruter fra Svendborg og nærliggende områder

Andre destinationer fra Svendborg

Hovedruter til Holstebro

Relaterede ruter

Andre populære ruter