Tog Weilerswist - Nürnberg priser fra 222,40 kr.

21-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Weilerswist til Nürnberg af tog

Rejsen fra Weilerswist til Nürnberg by tog er 336,31 km og tager 5 t. og 43 min.. Der er 38 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.13 og den sidste kl 20.42. Det er muligt at rejse fra Weilerswist til Nürnberg med tog for så lidt som 222,40 kr. eller så meget som 833,09 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 222,40 kr..

Laveste pris222,40 kr.
Rejsens varighed5 t. og 43 min.
Tilslutning pr. dag38
Laveste pris222,40 kr.
Højeste pris833,09 kr.
Første afgang00.13
Sidste afgang20.42
Afstand336,31 km
AfgangWeilerswist
AnkomstNürnberg
TransportørerDeutsche Bahn
Billige tog billetter fra Weilerswist til Nürnberg
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Weilerswist til Nürnberg.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Weilerswist til Nürnberg, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Weilerswist til Nürnberg.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Find den bedste dag at rejse til Nürnberg med tog

Når du rejser til Nürnberg med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på Deutsche Bahn fra Weilerswist til Nürnberg
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Weilerswist til Nürnberg med train.
Faciliteter Deutsche Bahn
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check
sleeper_couchette Sovende check

Weilerswist til Nürnberg CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
23.54kg
Bus
25.22kg
Fly
67.26kg
Bil
53.81kg
Hvad er CO2-emissionerne for Weilerswist til Nürnberg med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Weilerswist og Nürnberg er 23.54kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Weilerswist og Nürnberg? Ved at tage toget mellem Weilerswist og Nürnberg sparer du 43.72kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.68kg i forhold til bussen og 30.27kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Weilerswist til Nürnberg?
En tog-billet fra Weilerswist til Nürnberg er 553,71 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 222,40 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Weilerswist til Nürnberg?
Den billigste billet, du kan få fra Weilerswist til Nürnberg, er 222,40 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Weilerswist og Nürnberg ved tog?
Weilerswist til Nürnberg er 336,31 km.
Hvor længe varer tog mellem Weilerswist og Nürnberg?
Weilerswist til Nürnberg er i gennemsnit 5 t. og 43 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 4 t. og 16 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Weilerswist til Nürnberg?
Weilerswist til Nürnberg har i gennemsnit 38 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Weilerswist til Nürnberg?
Den tidligste tog fra Weilerswist til Nürnberg afgår ved 00.13. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Weilerswist til Nürnberg?
Den seneste tog fra Weilerswist til Nürnberg afgår ved 20.42. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Weilerswist til Nürnberg?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 222,40 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Weilerswist til Nürnberg af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Weilerswist og Nürnberg er 4 t. og 16 min..
Er der en direkte tog fra Weilerswist til Nürnberg?
Ja, der er en direkte tog mellem Weilerswist og Nürnberg.
Hvad er CO2-emissionerne for Weilerswist til Nürnberg af tog?
tog-rejsen fra Weilerswist til Nürnberg skaber 23.54kg CO2-emissioner.