Find et tog fra Herning til Roskilde

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Herning til Roskilde af tog

Rejsen fra Herning til Roskilde by tog er 201,67 km og tager 3 t. og 46 min.. Der er 20 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 04.56 og den sidste kl 23.29. Det er muligt at rejse fra Herning til Roskilde med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed3 t. og 46 min.
Tilslutning pr. dag20
Første afgang04.56
Sidste afgang23.29
Afstand201,67 km
AfgangHerning
AnkomstRoskilde
TransportørerDSB

Sammenlign bedste tog priserne fra Herning til Roskilde.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Herning til Roskilde. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvor meget er de togbilletter fra Herning til Roskilde?

I gennemsnit tog billetter fra Herning til Roskilde omkostninger , men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra .

Hvilke virksomheder rejse fra Herning til Roskilde med tog?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Herning til Roskilde tilbydes af .

Hvor lang tid til du har brug for at komme til Roskilde med tog?

Det vil tage dig 3 t. og 46 min. at nå Roskilde. Den tidligste Toget kører Herning på 04.56, mens den sidste blade på 23.29. I gennemsnit tager det 3 t. og 46 min. at komme til Roskilde med tog, men du bliver nødt 3 t. og 13 min. med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :04.56, mens den sidste blade :Herning på 23.29.

Hvilke stationer gør togene til Roskilde orlov fra?

De tog til Roskilde kan efterlade fra Herning Messecenter st,Herning st og ankommer til Trekroner st,Roskilde st.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Herning til Roskilde
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Herning til Roskilde.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Herning til Roskilde, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Herning til Roskilde.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Herning til Roskilde

De billigste Herning - Roskilde togbilletter kan findes for så lavt som 334,57 kr., hvis du er heldig, eller 406,74 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 707,38 kr..

Find den bedste dag at rejse til Roskilde med tog

Når du rejser til Roskilde med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Herning til Roskilde
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Herning til Roskilde med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Herning til Roskilde CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
14.12kg
Bus
15.13kg
Fly
40.33kg
Bil
32.27kg
Hvad er CO2-emissionerne for Herning til Roskilde med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Herning og Roskilde er 14.12kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Herning og Roskilde? Ved at tage toget mellem Herning og Roskilde sparer du 26.21kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.01kg i forhold til bussen og 18.15kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Herning og Roskilde ved tog?
Herning til Roskilde er 201,67 km.
Hvor længe varer tog mellem Herning og Roskilde?
Herning til Roskilde er i gennemsnit 3 t. og 46 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 3 t. og 13 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Herning til Roskilde?
Herning til Roskilde har i gennemsnit 20 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Herning til Roskilde?
Den tidligste tog fra Herning til Roskilde afgår ved 04.56. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Herning til Roskilde?
Den seneste tog fra Herning til Roskilde afgår ved 23.29. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Herning til Roskilde af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Herning og Roskilde er 3 t. og 13 min..
Er der en direkte tog fra Herning til Roskilde?
Ja, der er en direkte tog mellem Herning og Roskilde.
Hvad er CO2-emissionerne for Herning til Roskilde af tog?
tog-rejsen fra Herning til Roskilde skaber 14.12kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Herning

Populære ruter

Weekendudflugter fra Herning

Internationale ruter fra Herning og nærliggende områder

Andre destinationer fra Herning

Hovedruter til Roskilde

Relaterede ruter

Andre populære ruter