Find et tog fra Herning til Viborg

Herning til Viborg af tog

Rejsen fra Herning til Viborg by tog er 43,82 km og tager 1 t. og 27 min.. Der er 26 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 04.42 og den sidste kl 23.38. Det er muligt at rejse fra Herning til Viborg med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed1 t. og 27 min.
Tilslutning pr. dag26
Første afgang04.42
Sidste afgang23.38
Afstand43,82 km
AfgangHerning
AnkomstViborg
TransportørerDSB

Sammenlign bedste tog priserne fra Herning til Viborg.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra Herning til Viborg i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til Viborg?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Herning til Viborg er af . Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Herning til Viborg kan være omkring .

Hvilke virksomheder rejse fra Herning til Viborg med tog?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Herning til Viborg tilbydes af .

Hvor lang tid vil det tage dig fra Herning til Viborg med tog og hvornår togene forlader?

Det vil tage dig 1 t. og 27 min. at nå Viborg. Den tidligste Toget kører Herning på 04.42, mens den sidste blade på 23.38. I gennemsnit tager det 1 t. og 27 min. at komme til Viborg med tog, men du bliver nødt 0 t. og 56 min. med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :04.42, mens den sidste blade :Herning på 23.38.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Herning og Viborg?

Togene kører Herning fra og ankommer til .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Herning til Viborg
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Herning til Viborg.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Herning til Viborg, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Herning til Viborg.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Herning til Viborg

De billigste Herning - Viborg togbilletter kan findes for så lavt som -1.152,79 kr., hvis du er heldig, eller -75,25 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 44,78 kr..

Find den bedste dag at rejse til Viborg med tog

Når du rejser til Viborg med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Herning til Viborg
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Herning til Viborg med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Herning til Viborg CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
3.07kg
Bus
3.29kg
Fly
8.76kg
Bil
7.01kg
Hvad er CO2-emissionerne for Herning til Viborg med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Herning og Viborg er 3.07kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Herning og Viborg? Ved at tage toget mellem Herning og Viborg sparer du 5.69kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.22kg i forhold til bussen og 3.94kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Herning og Viborg ved tog?
Herning til Viborg er 43,82 km.
Hvor længe varer tog mellem Herning og Viborg?
Herning til Viborg er i gennemsnit 1 t. og 27 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 0 t. og 56 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Herning til Viborg?
Herning til Viborg har i gennemsnit 26 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Herning til Viborg?
Den tidligste tog fra Herning til Viborg afgår ved 04.42. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Herning til Viborg?
Den seneste tog fra Herning til Viborg afgår ved 23.38. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Herning til Viborg?
Der er 1 station(er), som du kan afvige fra Herning for at gå til Viborg. Du kan gå fra Herning St., og du kan nå frem til Viborg St..
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Herning til Viborg af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Herning og Viborg er 0 t. og 56 min..
Er der en direkte tog fra Herning til Viborg?
Ja, der er en direkte tog mellem Herning og Viborg.
Hvad er CO2-emissionerne for Herning til Viborg af tog?
tog-rejsen fra Herning til Viborg skaber 3.07kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Herning

Populære ruter

Weekendudflugter fra Herning

Internationale ruter fra Herning og nærliggende områder

Andre destinationer fra Herning

Hovedruter til Viborg

Relaterede ruter

Andre populære ruter