Find et tog fra Herning til Valby

12-07-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Herning til Valby af tog

Rejsen fra Herning til Valby by tog er 227,94 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Herning til Valby med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand227,94 km
AfgangHerning
AnkomstValby
Billige tog billetter fra Herning til Valby
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Herning til Valby.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Herning til Valby, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Herning til Valby.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Herning til Valby CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
15.96kg
Bus
17.1kg
Fly
45.59kg
Bil
36.47kg
Hvad er CO2-emissionerne for Herning til Valby med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Herning og Valby er 15.96kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Herning og Valby? Ved at tage toget mellem Herning og Valby sparer du 29.63kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.14kg i forhold til bussen og 20.51kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Herning og Valby ved tog?
Herning til Valby er 227,94 km.
Er der en direkte tog fra Herning til Valby?
Ja, der er en direkte tog mellem Herning og Valby.
Hvad er CO2-emissionerne for Herning til Valby af tog?
tog-rejsen fra Herning til Valby skaber 15.96kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Herning

Populære ruter

Weekendudflugter fra Herning

Internationale ruter fra Herning og nærliggende områder

Andre destinationer fra Herning

Hovedruter til Valby

Andre populære ruter