Bus København - Åbenrå priser fra 78,85 kr.

18-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Mere
Mere
Mere

København til Åbenrå af bus

Rejsen fra København til Åbenrå by bus er 211,22 km og tager 4 t. og 14 min.. Der er 3 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 09.25 og den sidste kl 17.50. Det er muligt at rejse fra København til Åbenrå med bus for så lidt som 78,85 kr. eller så meget som 366,71 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 78,85 kr..

Laveste pris78,85 kr.
Rejsens varighed4 t. og 14 min.
Tilslutning pr. dag3
Laveste pris78,85 kr.
Højeste pris366,71 kr.
Første afgang09.25
Sidste afgang17.50
Afstand211,22 km
AfgangKøbenhavn
AnkomstÅbenrå
TransportørerFlixBus, FlixBus Danmark ApS

Bus Billetter fra Copenhagen til Aabenraa

Afgangsdato
lørdag den 18. maj 2024

Hvad tid er busserne til Åbenrå?

For at komme fra København til Åbenrå med bus vil det tage dig 4 t. og 14 min.. Den første afgang er planlagt på 09.25, mens den sidste bus er på 17.50. Mens den første bus afgår kl 09.25, den sidste forlader København på 17.50. Varigheden af ​​rejsen er i gennemsnit 4 t. og 14 min., men det kan tage dig kun 3 t. og 40 min. med de hurtigste forbindelser.

Sammenlign priser og billetter fra Copenhagen til Aabenraa

Billige bus billetter fra København til Åbenrå
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra København til Åbenrå.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra København til Åbenrå, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra København til Åbenrå.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Copenhagen til Aabenraa rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Busselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 74,31 kr. til 228,43 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 67% på din rejse!

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra København til Åbenrå

De billigste København - Åbenrå busbilletter kan findes for så lavt som 108,75 kr., hvis du er heldig, eller 151,96 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 210,50 kr..

Find den bedste dag at rejse til Åbenrå med bus

Når du rejser til Åbenrå med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

FlixBus, et langdistancebusselskab, opererer i både Europa og USA. Det blev grundlagt i 2013 og er vokset til at blive en af de største busoperatører i Europa, der forbinder over 2.500 destinationer i 30 lande. Med oprindelse i Tyskland har FlixBus ekspanderet hurtigt til nabolande, herunder Frankrig, Italien, Danmark, Holland og Kroatien, samtidig med at de tilbyder regelmæssige tjenester til Norge, Spanien og England. Med overkommelige priser og komfortable faciliteter såsom gratis Wi-Fi, strømudtag og toiletter ombord giver FlixBus en bekvem og behagelig rejseoplevelse.

Tjenester ombord på FlixBus fra København til Åbenrå
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra København til Åbenrå med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

København til Åbenrå CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
14.79kg
Bus
15.84kg
Fly
42.24kg
Bil
33.8kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra København til Åbenrå?
En bus-billet fra København til Åbenrå er 159,25 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 78,85 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra København til Åbenrå?
Den billigste billet, du kan få fra København til Åbenrå, er 78,85 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem København og Åbenrå ved bus?
København til Åbenrå er 211,22 km.
Hvor længe varer bus mellem København og Åbenrå?
København til Åbenrå er i gennemsnit 4 t. og 14 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 3 t. og 40 min..
Hvilke virksomheder opererer fra København til Åbenrå?
København til Åbenrå er dækket af 1 operatør(er). Du kan finde på Virail FlixBus, FlixBus Danmark ApS levere tjenester på denne rute.
Hvor mange bus om dagen går fra København til Åbenrå?
København til Åbenrå har i gennemsnit 3 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra København til Åbenrå?
Den tidligste bus fra København til Åbenrå afgår ved 09.25. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra København til Åbenrå?
Den seneste bus fra København til Åbenrå afgår ved 17.50. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra København til Åbenrå?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 78,85 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra København til Åbenrå?
Der er i gennemsnit 2 fra København at gå til Åbenrå.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem København til Åbenrå af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem København og Åbenrå er 3 t. og 40 min..
Er der en direkte bus fra København til Åbenrå?
Ja, der er en direkte bus mellem København og Åbenrå.
Hvad er CO2-emissionerne for København til Åbenrå af bus?
bus-rejsen fra København til Åbenrå skaber 15.84kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra København

Populære ruter

Weekendudflugter fra København

Internationale ruter fra København og nærliggende områder

Andre destinationer fra København

Hovedruter til Åbenrå

Relaterede ruter

Andre populære ruter