Bus København - Wrocław priser fra 316,13 kr.

23-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Sikr din billet i dag og få de bedste tilbud!

I dag Mere
I morgen Mere
2 dage Mere
3 dage Mere

København til Wrocław af bus

Rejsen fra København til Wrocław by bus er 589,18 km og tager 15 t. og 34 min.. Der er 5 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 09.00 og den sidste kl 20.50. Det er muligt at rejse fra København til Wrocław med bus for så lidt som 316,13 kr. eller så meget som 1.005,28 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 316,13 kr..

Laveste pris316,13 kr.
Rejsens varighed15 t. og 34 min.
Tilslutning pr. dag5
Laveste pris316,13 kr.
Højeste pris1.005,28 kr.
Første afgang09.00
Sidste afgang20.50
Afstand589,18 km
AfgangKøbenhavn
AnkomstWrocław
TransportørerSindbad, FlixBus DACH GmbHMere

Bus Billetter fra Copenhagen til Wrocław

Afgangsdato
søndag den 23. jun. 2024

Hvad tid er busserne til Wrocław?

Rejsen fra København til Wrocław tager 15 t. og 34 min.. Mens den første bus afgår fra København på 09.00, er den sidste planlagt på 20.50. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 15 t. og 34 min., men den hurtigste busforbindelser få dig til at Wrocław i 12 t. og 50 min.. Den første bus er planlagt på 09.00 og den sidste på 20.50.

Sammenlign priser og billetter fra Copenhagen til Wrocław

Billige bus billetter fra København til Wrocław
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra København til Wrocław.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra København til Wrocław, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra København til Wrocław.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Copenhagen til Wrocław rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra København til Wrocław

De billigste København - Wrocław busbilletter kan findes for så lavt som 337,03 kr., hvis du er heldig, eller 449,69 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 601,98 kr..

Find den bedste dag at rejse til Wrocław med bus

Når du rejser til Wrocław med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

FlixBus, et langdistancebusselskab, opererer i både Europa og USA. Det blev grundlagt i 2013 og er vokset til at blive en af de største busoperatører i Europa, der forbinder over 2.500 destinationer i 30 lande. Med oprindelse i Tyskland har FlixBus ekspanderet hurtigt til nabolande, herunder Frankrig, Italien, Danmark, Holland og Kroatien, samtidig med at de tilbyder regelmæssige tjenester til Norge, Spanien og England. Med overkommelige priser og komfortable faciliteter såsom gratis Wi-Fi, strømudtag og toiletter ombord giver FlixBus en bekvem og behagelig rejseoplevelse.

Sindbad er et busselskab, der opererer i Polen, og tilbyder indenlandske og internationale busforbindelser. Sindbads omfattende netværk forbinder Polen med flere lande, herunder Tyskland, Østrig, Belgien, Frankrig, Spanien, Holland, Luxembourg, Storbritannien, Danmark, Sverige, Norge, Schweiz, Tjekkiet, Ukraine og Italien.

Tjenester ombord på Sindbad, FlixBus fra København til Wrocław
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra København til Wrocław med bus.
Faciliteter Sindbad FlixBus
wifi Trådløst internet check check
power_sockets Strømstik check check
luggage Bagage check check
food_and_drink Mad og drikke check check
air_con Aircondition check check

København til Wrocław CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
41.24kg
Bus
44.19kg
Fly
117.84kg
Bil
94.27kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra København til Wrocław?
En bus-billet fra København til Wrocław er 636,42 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 316,13 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra København til Wrocław?
Den billigste billet, du kan få fra København til Wrocław, er 316,13 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem København og Wrocław ved bus?
København til Wrocław er 589,18 km.
Hvor længe varer bus mellem København og Wrocław?
København til Wrocław er i gennemsnit 15 t. og 34 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 12 t. og 50 min..
Hvilke virksomheder opererer fra København til Wrocław?
København til Wrocław er dækket af 4 operatør(er). Du kan finde på Virail Sindbad, FlixBus DACH GmbH, FlixBus Polska sp. z.o.o., FlixBus, FlixBus Danmark ApS levere tjenester på denne rute.
Hvor mange bus om dagen går fra København til Wrocław?
København til Wrocław har i gennemsnit 5 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra København til Wrocław?
Den tidligste bus fra København til Wrocław afgår ved 09.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra København til Wrocław?
Den seneste bus fra København til Wrocław afgår ved 20.50. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra København til Wrocław?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 316,13 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra København til Wrocław?
Der er i gennemsnit 1 fra København at gå til Wrocław.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem København til Wrocław af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem København og Wrocław er 12 t. og 50 min..
Er der en direkte bus fra København til Wrocław?
Ja, der er en direkte bus mellem København og Wrocław.
Hvad er CO2-emissionerne for København til Wrocław af bus?
bus-rejsen fra København til Wrocław skaber 44.19kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra København

Populære ruter

Weekendudflugter fra København

Internationale ruter fra København og nærliggende områder

Andre destinationer fra København

Andre populære ruter