Bus Silkeborg - Roskilde priser fra 117,52 kr.

21-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Silkeborg til Roskilde af bus

Rejsen fra Silkeborg til Roskilde by bus er 168,76 km og tager 5 t. og 37 min.. Der er 2 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 07.50 og den sidste kl 18.50. Det er muligt at rejse fra Silkeborg til Roskilde med bus for så lidt som 117,52 kr. eller så meget som 355,55 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 117,52 kr..

Laveste pris117,52 kr.
Rejsens varighed5 t. og 37 min.
Tilslutning pr. dag2
Laveste pris117,52 kr.
Højeste pris355,55 kr.
Første afgang07.50
Sidste afgang18.50
Afstand168,76 km
AfgangSilkeborg
AnkomstRoskilde
TransportørerFlixBus

Hvornår det første og sidste busser fra Silkeborg til Roskilde forlade?Når busserne fra Silkeborg til Roskilde planlagt?

Rejsen fra Silkeborg til Roskilde tager 5 t. og 37 min.. Mens den første bus afgår fra Silkeborg på 07.50, er den sidste planlagt på 18.50. Den første bus til Roskilde blade på 07.50, mens den sidste er planlagt på 18.50. Turen tager i gennemsnit 5 t. og 37 min., men de hurtigste forbindelser tager kun 4 t. og 5 min..

Billige bus billetter fra Silkeborg til Roskilde
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Silkeborg til Roskilde.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Silkeborg til Roskilde, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Silkeborg til Roskilde.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Silkeborg til Roskilde

De billigste Silkeborg - Roskilde busbilletter kan findes for så lavt som 111,87 kr., hvis du er heldig, eller 130,28 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 155,68 kr..

Find den bedste dag at rejse til Roskilde med bus

Når du rejser til Roskilde med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på FlixBus fra Silkeborg til Roskilde
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Silkeborg til Roskilde med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

Silkeborg til Roskilde CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
11.81kg
Bus
12.66kg
Fly
33.75kg
Bil
27kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Silkeborg til Roskilde?
En bus-billet fra Silkeborg til Roskilde er 186,11 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 117,52 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Silkeborg til Roskilde?
Den billigste billet, du kan få fra Silkeborg til Roskilde, er 117,52 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Silkeborg og Roskilde ved bus?
Silkeborg til Roskilde er 168,76 km.
Hvor længe varer bus mellem Silkeborg og Roskilde?
Silkeborg til Roskilde er i gennemsnit 5 t. og 37 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 4 t. og 5 min..
Hvor mange bus om dagen går fra Silkeborg til Roskilde?
Silkeborg til Roskilde har i gennemsnit 2 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Silkeborg til Roskilde?
Den tidligste bus fra Silkeborg til Roskilde afgår ved 07.50. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Silkeborg til Roskilde?
Den seneste bus fra Silkeborg til Roskilde afgår ved 18.50. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Silkeborg til Roskilde?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 117,52 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Silkeborg til Roskilde af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Silkeborg og Roskilde er 4 t. og 5 min..
Er der en direkte bus fra Silkeborg til Roskilde?
Ja, der er en direkte bus mellem Silkeborg og Roskilde.
Hvad er CO2-emissionerne for Silkeborg til Roskilde af bus?
bus-rejsen fra Silkeborg til Roskilde skaber 12.66kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Silkeborg

Populære ruter

Weekendudflugter fra Silkeborg

Internationale ruter fra Silkeborg og nærliggende områder

Andre destinationer fra Silkeborg

Hovedruter til Roskilde

Relaterede ruter

Andre populære ruter