Find et tog fra Greve til Århus

Greve til Århus af tog

Rejsen fra Greve til Århus by tog er 145,26 km og tager 3 t. og 33 min.. Der er 30 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.04 og den sidste kl 22.42. Det er muligt at rejse fra Greve til Århus med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed3 t. og 33 min.
Tilslutning pr. dag30
Første afgang00.04
Sidste afgang22.42
Afstand145,26 km
AfgangGreve
AnkomstÅrhus
TransportørerDSB

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra Greve til Århus.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Greve til Århus?

Ved booking i forvejen, kan du finde billige togbilletter fra Greve til Århus fra . Men togbilletter til denne rute omkostninger i gennemsnit omkring .

Hvilke virksomheder tage dig fra Greve y til Århus med tog?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Greve til Århus tilbydes af .

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Greve til Århus planlagt?

Det første tog til Århus blade på 00.04, mens den sidste på 22.42. For at komme fra Greve til Århus med tog, skal du 3 t. og 33 min.. I gennemsnit tager det 3 t. og 33 min. at komme til Århus med tog, men du bliver nødt 3 t. og 11 min. med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :00.04, mens den sidste blade :Greve på 22.42.

Hvilke stationer gør togene til Århus orlov fra?

De tog til Århus kan efterlade fra og ankommer til .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Greve til Århus
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Greve til Århus.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Greve til Århus, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Greve til Århus.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Find den bedste dag at rejse til Århus med tog

Når du rejser til Århus med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Greve til Århus
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Greve til Århus med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Greve til Århus CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
10.17kg
Bus
10.89kg
Fly
29.05kg
Bil
23.24kg
Hvad er CO2-emissionerne for Greve til Århus med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Greve og Århus er 10.17kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Greve og Århus? Ved at tage toget mellem Greve og Århus sparer du 18.88kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.72kg i forhold til bussen og 13.07kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Greve og Århus ved tog?
Greve til Århus er 145,26 km.
Hvor længe varer tog mellem Greve og Århus?
Greve til Århus er i gennemsnit 3 t. og 33 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 3 t. og 11 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Greve til Århus?
Greve til Århus har i gennemsnit 30 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Greve til Århus?
Den tidligste tog fra Greve til Århus afgår ved 00.04. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Greve til Århus?
Den seneste tog fra Greve til Århus afgår ved 22.42. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Greve til Århus?
Der er 1 station(er), som du kan afvige fra Greve for at gå til Århus. Du kan gå fra Hundige st, og du kan nå frem til Arhus, Aarhus Rutebilstationen, Aarhus Hovedbanegård.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Greve til Århus af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Greve og Århus er 3 t. og 11 min..
Er der en direkte tog fra Greve til Århus?
Ja, der er en direkte tog mellem Greve og Århus.
Hvad er CO2-emissionerne for Greve til Århus af tog?
tog-rejsen fra Greve til Århus skaber 10.17kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Greve

Populære ruter

Weekendudflugter fra Greve

Internationale ruter fra Greve og nærliggende områder

Andre destinationer fra Greve

Hovedruter til Århus

Relaterede ruter

Andre populære ruter