Bus Fredericia - Berlin priser fra 394,15 kr.

Start fra
394,15 kr.

Fredericia til Berlin af bus

Rejsen fra Fredericia til Berlin by bus er 414,35 km og tager 8 t. og 0 min.. Der er 1 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 09.00 og den sidste kl 09.00. Det er muligt at rejse fra Fredericia til Berlin med bus for så lidt som 394,15 kr. eller så meget som 394,23 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 394,15 kr..

Laveste pris394,15 kr.
Rejsens varighed8 t. og 0 min.
Tilslutning pr. dag1
Laveste pris394,15 kr.
Højeste pris394,23 kr.
Første afgang09.00
Sidste afgang09.00
Afstand414,35 km
AfgangFredericia
AnkomstBerlin
TransportørerEurolines Germany

Bus Billetter fra Fredericia til Berlin

Afgangsdato
tirsdag den 27. feb. 2024

Hvad tid skal busserne til Berlin forlade?

Den første bus afgår fra Fredericia på 09.00, mens den sidste blade på 09.00. Turen tager 8 t. og 0 min.. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 8 t. og 0 min., men den hurtigste busforbindelser få dig til at Berlin i 8 t. og 0 min.. Den første bus er planlagt på 09.00 og den sidste på 09.00.

Sammenlign priser og billetter fra Fredericia til Berlin

Billige bus billetter fra Fredericia til Berlin
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Fredericia til Berlin.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Fredericia til Berlin, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Fredericia til Berlin.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Fredericia til Berlin rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Fredericia til Berlin

De billigste Fredericia - Berlin busbilletter kan findes for så lavt som 174,20 kr., hvis du er heldig, eller 262,70 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 322,15 kr..

Find den bedste dag at rejse til Berlin med bus

Når du rejser til Berlin med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Fredericia til Berlin CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
29kg
Bus
31.08kg
Fly
82.87kg
Bil
66.3kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Fredericia til Berlin?
En bus-billet fra Fredericia til Berlin er 394,23 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 394,15 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Fredericia til Berlin?
Den billigste billet, du kan få fra Fredericia til Berlin, er 394,15 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Fredericia og Berlin ved bus?
Fredericia til Berlin er 414,35 km.
Hvor længe varer bus mellem Fredericia og Berlin?
Fredericia til Berlin er i gennemsnit 8 t. og 0 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 8 t. og 0 min..
Hvor mange bus om dagen går fra Fredericia til Berlin?
Fredericia til Berlin har i gennemsnit 1 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Fredericia til Berlin?
Den tidligste bus fra Fredericia til Berlin afgår ved 09.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Fredericia til Berlin?
Den seneste bus fra Fredericia til Berlin afgår ved 09.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Fredericia til Berlin?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 394,15 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Fredericia til Berlin?
Der er 1 station(er), som du kan afvige fra Fredericia for at gå til Berlin. Du kan gå fra Fredericia st, og du kan nå frem til Berlin Ostkreuz, Berlin ZOB, Berlin Ostbahnhof, Berlin Tegel Airport, Berlin Zoologischer Garten, Berlin Alexanderplatz, Berlin Potsdamer Platz (S), Berlin Hbf, Spandau, Berlin Friedrichstraße.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Fredericia til Berlin?
Der er i gennemsnit 1 fra Fredericia at gå til Berlin.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Fredericia til Berlin af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Fredericia og Berlin er 8 t. og 0 min..
Er der en direkte bus fra Fredericia til Berlin?
Ja, der er en direkte bus mellem Fredericia og Berlin.
Hvad er CO2-emissionerne for Fredericia til Berlin af bus?
bus-rejsen fra Fredericia til Berlin skaber 31.08kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Fredericia

Populære ruter

Weekendudflugter fra Fredericia

Internationale ruter fra Fredericia og nærliggende områder

Andre destinationer fra Fredericia

Hovedruter til Berlin

Relaterede ruter

Andre populære ruter