Bus Fredericia - Ålborg priser fra 88,52 kr.

Start fra
88,52 kr.
Opdage

Fredericia til Ålborg af bus

Rejsen fra Fredericia til Ålborg by bus er 165,33 km og tager 4 t. og 44 min.. Der er 1 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 03.30 og den sidste kl 14.30. Det er muligt at rejse fra Fredericia til Ålborg med bus for så lidt som 88,52 kr. eller så meget som 563,82 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 88,52 kr..

Laveste pris88,52 kr.
Rejsens varighed4 t. og 44 min.
Tilslutning pr. dag1
Laveste pris88,52 kr.
Højeste pris563,82 kr.
Første afgang03.30
Sidste afgang14.30
Afstand165,33 km
AfgangFredericia
AnkomstÅlborg
Transportører

Hvornår er busserne af linjen Fredericia - Ålborg planlagt?

Den første bus afgår fra Fredericia på 03.30, mens den sidste blade på 14.30. Turen tager 4 t. og 44 min.. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 4 t. og 44 min., men den hurtigste busforbindelser få dig til at Ålborg i 2 t. og 30 min.. Den første bus er planlagt på 03.30 og den sidste på 14.30.

Billige bus billetter fra Fredericia til Ålborg
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Fredericia til Ålborg.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Fredericia til Ålborg, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Fredericia til Ålborg.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Fredericia til Ålborg

De billigste Fredericia - Ålborg busbilletter kan findes for så lavt som 111,87 kr., hvis du er heldig, eller 130,28 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 155,68 kr..

Find den bedste dag at rejse til Ålborg med bus

Når du rejser til Ålborg med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på FlixBus fra Fredericia til Ålborg
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Fredericia til Ålborg med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

Fredericia til Ålborg CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
11.57kg
Bus
12.4kg
Fly
33.07kg
Bil
26.45kg

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Fredericia til Ålborg?
En bus-billet fra Fredericia til Ålborg er 220,17 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 88,52 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Fredericia til Ålborg?
Den billigste billet, du kan få fra Fredericia til Ålborg, er 88,52 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Fredericia og Ålborg ved bus?
Fredericia til Ålborg er 165,33 km.
Hvor længe varer bus mellem Fredericia og Ålborg?
Fredericia til Ålborg er i gennemsnit 4 t. og 44 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 2 t. og 30 min..
Hvor mange bus om dagen går fra Fredericia til Ålborg?
Fredericia til Ålborg har i gennemsnit 1 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Fredericia til Ålborg?
Den tidligste bus fra Fredericia til Ålborg afgår ved 03.30. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Fredericia til Ålborg?
Den seneste bus fra Fredericia til Ålborg afgår ved 14.30. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Fredericia til Ålborg?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 88,52 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Fredericia til Ålborg af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Fredericia og Ålborg er 2 t. og 30 min..
Er der en direkte bus fra Fredericia til Ålborg?
Ja, der er en direkte bus mellem Fredericia og Ålborg.
Hvad er CO2-emissionerne for Fredericia til Ålborg af bus?
bus-rejsen fra Fredericia til Ålborg skaber 12.4kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Fredericia

Weekendudflugter fra Fredericia

Internationale ruter fra Fredericia og nærliggende områder

Andre destinationer fra Fredericia

Hovedruter til Ålborg

Relaterede ruter

Andre populære ruter