Bus Ålborg - Fredericia priser fra 185,21 kr.

Start fra
185,21 kr.

Ålborg til Fredericia af bus

Rejsen fra Ålborg til Fredericia by bus er 165,33 km og tager 8 t. og 32 min.. Der er 1 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 10.10 og den sidste kl 11.00. Det er muligt at rejse fra Ålborg til Fredericia med bus for så lidt som 185,21 kr. eller så meget som 445,55 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 185,21 kr..

Laveste pris185,21 kr.
Rejsens varighed8 t. og 32 min.
Tilslutning pr. dag1
Laveste pris185,21 kr.
Højeste pris445,55 kr.
Første afgang10.10
Sidste afgang11.00
Afstand165,33 km
AfgangÅlborg
AnkomstFredericia
TransportørerFlixBus

Hvad tid er busserne til Fredericia?

Den første bus afgår fra Ålborg på 10.10, mens den sidste blade på 11.00. Turen tager 8 t. og 32 min.. Den første bus til Fredericia blade på 10.10, mens den sidste er planlagt på 11.00. Turen tager i gennemsnit 8 t. og 32 min., men de hurtigste forbindelser tager kun 8 t. og 5 min..

Billige bus billetter fra Ålborg til Fredericia
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Ålborg til Fredericia.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Ålborg til Fredericia, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Ålborg til Fredericia.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Ålborg til Fredericia

De billigste Ålborg - Fredericia busbilletter kan findes for så lavt som 111,87 kr., hvis du er heldig, eller 130,28 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 155,68 kr..

Find den bedste dag at rejse til Fredericia med bus

Når du rejser til Fredericia med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på FlixBus fra Ålborg til Fredericia
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Ålborg til Fredericia med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

Ålborg til Fredericia CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
11.57kg
Bus
12.4kg
Fly
33.07kg
Bil
26.45kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Ålborg til Fredericia?
En bus-billet fra Ålborg til Fredericia er 307,05 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 185,21 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Ålborg til Fredericia?
Den billigste billet, du kan få fra Ålborg til Fredericia, er 185,21 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Ålborg og Fredericia ved bus?
Ålborg til Fredericia er 165,33 km.
Hvor længe varer bus mellem Ålborg og Fredericia?
Ålborg til Fredericia er i gennemsnit 8 t. og 32 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 8 t. og 5 min..
Hvor mange bus om dagen går fra Ålborg til Fredericia?
Ålborg til Fredericia har i gennemsnit 1 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Ålborg til Fredericia?
Den tidligste bus fra Ålborg til Fredericia afgår ved 10.10. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Ålborg til Fredericia?
Den seneste bus fra Ålborg til Fredericia afgår ved 11.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Ålborg til Fredericia?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 185,21 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Ålborg til Fredericia?
Der er 2 station(er), som du kan afvige fra Ålborg for at gå til Fredericia. Du kan gå fra Aalborg st, Lindholm, og du kan nå frem til Fredericia st.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Ålborg til Fredericia af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Ålborg og Fredericia er 8 t. og 5 min..
Er der en direkte bus fra Ålborg til Fredericia?
Ja, der er en direkte bus mellem Ålborg og Fredericia.
Hvad er CO2-emissionerne for Ålborg til Fredericia af bus?
bus-rejsen fra Ålborg til Fredericia skaber 12.4kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Ålborg

Populære ruter

Weekendudflugter fra Ålborg

Internationale ruter fra Ålborg og nærliggende områder

Andre destinationer fra Ålborg

Hovedruter til Fredericia

Relaterede ruter

Andre populære ruter