Bus Middelfart - Ålborg priser fra 243,98 kr.

Start fra
243,98 kr.
Opdage

Middelfart til Ålborg af bus

Rejsen fra Middelfart til Ålborg by bus er 172,06 km og tager 8 t. og 26 min.. Der er 2 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 10.25 og den sidste kl 14.30. Det er muligt at rejse fra Middelfart til Ålborg med bus for så lidt som 243,98 kr. eller så meget som 445,55 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 243,98 kr..

Laveste pris243,98 kr.
Rejsens varighed8 t. og 26 min.
Tilslutning pr. dag2
Laveste pris243,98 kr.
Højeste pris445,55 kr.
Første afgang10.25
Sidste afgang14.30
Afstand172,06 km
AfgangMiddelfart
AnkomstÅlborg
Transportører

Hvornår det første og sidste busser fra Middelfart til Ålborg forlade?Når busserne fra Middelfart til Ålborg planlagt?

Mens den første bus afgår kl 10.25, den sidste forlader Middelfart på 14.30. Varigheden af ​​rejsen er i gennemsnit 8 t. og 26 min., men det kan tage dig kun 8 t. og 0 min. med de hurtigste forbindelser.

Billige bus billetter fra Middelfart til Ålborg
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Middelfart til Ålborg.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Middelfart til Ålborg, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Middelfart til Ålborg.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Middelfart til Ålborg

De billigste Middelfart - Ålborg busbilletter kan findes for så lavt som 111,87 kr., hvis du er heldig, eller 130,28 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 155,68 kr..

Find den bedste dag at rejse til Ålborg med bus

Når du rejser til Ålborg med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på FlixBus fra Middelfart til Ålborg
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Middelfart til Ålborg med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

Middelfart til Ålborg CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
0.6kg
Bus
5.8kg
Fly
19.1kg
Bil
17.9kg

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Middelfart til Ålborg?
En bus-billet fra Middelfart til Ålborg er 328,62 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 243,98 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Middelfart til Ålborg?
Den billigste billet, du kan få fra Middelfart til Ålborg, er 243,98 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Middelfart og Ålborg ved bus?
Middelfart til Ålborg er 172,06 km.
Hvor længe varer bus mellem Middelfart og Ålborg?
Middelfart til Ålborg er i gennemsnit 8 t. og 26 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 8 t. og 0 min..
Hvor mange bus om dagen går fra Middelfart til Ålborg?
Middelfart til Ålborg har i gennemsnit 2 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Middelfart til Ålborg?
Den tidligste bus fra Middelfart til Ålborg afgår ved 10.25. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Middelfart til Ålborg?
Den seneste bus fra Middelfart til Ålborg afgår ved 14.30. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Middelfart til Ålborg?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 243,98 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Middelfart til Ålborg af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Middelfart og Ålborg er 8 t. og 0 min..
Er der en direkte bus fra Middelfart til Ålborg?
Ja, der er en direkte bus mellem Middelfart og Ålborg.
Hvad er CO2-emissionerne for Middelfart til Ålborg af bus?
bus-rejsen fra Middelfart til Ålborg skaber 5.8kg CO2-emissioner.