Bus Budapest - København priser fra 756,18 kr.

Start fra
756,18 kr.

Budapest til København af bus

Rejsen fra Budapest til København by bus er 1.013,51 km og tager 27 t. og 55 min.. Der er 2 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 08.15 og den sidste kl 08.55. Det er muligt at rejse fra Budapest til København med bus for så lidt som 756,18 kr. eller så meget som 779,09 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 756,18 kr..

Laveste pris756,18 kr.
Rejsens varighed27 t. og 55 min.
Tilslutning pr. dag2
Laveste pris756,18 kr.
Højeste pris779,09 kr.
Første afgang08.15
Sidste afgang08.55
Afstand1.013,51 km
AfgangBudapest
AnkomstKøbenhavn
TransportørerFlixBus

Bus Billetter fra Budapest til Copenhagen

Afgangsdato
tirsdag den 27. feb. 2024

Hvad tid skal busserne til København forlade?

For at komme fra Budapest til København med bus vil det tage dig 27 t. og 55 min.. Den første afgang er planlagt på 08.15, mens den sidste bus er på 08.55. Det tidligste tidspunkt, du kan efterlade fra Budapest er på 08.15, mens den sidste bus er på 08.55. Turen tager i gennemsnit 27 t. og 55 min. men det kan også sidste 27 t. og 45 min. med de hurtigste forbindelser.

Sammenlign priser og billetter fra Budapest til Copenhagen

Billige bus billetter fra Budapest til København
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Budapest til København.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Budapest til København, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Budapest til København.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Budapest til Copenhagen rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Busselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 463,03 kr. til 1.174,43 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 61% på din rejse!

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Budapest til København

De billigste Budapest - København busbilletter kan findes for så lavt som 429,11 kr., hvis du er heldig, eller 645,47 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 937,08 kr..

Find den bedste dag at rejse til København med bus

Når du rejser til København med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på FlixBus fra Budapest til København
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Budapest til København med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

Budapest til København CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
70.95kg
Bus
76.01kg
Fly
202.7kg
Bil
162.16kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Budapest til København?
En bus-billet fra Budapest til København er 767,63 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 756,18 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Budapest til København?
Den billigste billet, du kan få fra Budapest til København, er 756,18 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Budapest og København ved bus?
Budapest til København er 1.013,51 km.
Hvor længe varer bus mellem Budapest og København?
Budapest til København er i gennemsnit 27 t. og 55 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 27 t. og 45 min..
Hvor mange bus om dagen går fra Budapest til København?
Budapest til København har i gennemsnit 2 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Budapest til København?
Den tidligste bus fra Budapest til København afgår ved 08.15. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Budapest til København?
Den seneste bus fra Budapest til København afgår ved 08.55. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Budapest til København?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 756,18 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Budapest til København?
Der er 8 station(er), som du kan afvige fra Budapest for at gå til København. Du kan gå fra Budapest Deli, Budapest Airport, Budapest Népliget, Budapest Clark Ádám Tér, Budapest Nyugati pályaudvar, Keleti Pályaudvar, Budapest-Kelenföld, Budapest-Deli pu, og du kan nå frem til København H, Kastrup.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Budapest til København af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Budapest og København er 27 t. og 45 min..
Er der en direkte bus fra Budapest til København?
Ja, der er en direkte bus mellem Budapest og København.
Hvad er CO2-emissionerne for Budapest til København af bus?
bus-rejsen fra Budapest til København skaber 76.01kg CO2-emissioner.