Bus Timisoara - København priser fra 892,59 kr.

Start fra
892,59 kr.

Timisoara til København af bus

Rejsen fra Timisoara til København by bus er 1.259,79 km og tager 23 t. og 42 min.. Der er 2 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 15.00 og den sidste kl 18.00. Det er muligt at rejse fra Timisoara til København med bus for så lidt som 892,59 kr. eller så meget som 929,79 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 892,59 kr..

Laveste pris892,59 kr.
Rejsens varighed23 t. og 42 min.
Tilslutning pr. dag2
Laveste pris892,59 kr.
Højeste pris929,79 kr.
Første afgang15.00
Sidste afgang18.00
Afstand1.259,79 km
AfgangTimisoara
AnkomstKøbenhavn
TransportørerFlixBus, Comati PSG

Bus Billetter fra Timişoara til Copenhagen

Afgangsdato
tirsdag den 27. feb. 2024

Hvornår er busserne af linjen Timisoara - København planlagt?

For at komme fra Timisoara til København med bus vil det tage dig 23 t. og 42 min.. Den første afgang er planlagt på 15.00, mens den sidste bus er på 18.00. For at komme til København fra Timisoara med bus, vil det tage dig omkring 23 t. og 42 min., eller endda 22 t. og 15 min. hvis du vælger den hurtigste løsninger. Den første bus forlader Timisoara på 15.00, mens den sidste er ved 18.00.

Sammenlign priser og billetter fra Timişoara til Copenhagen

Billige bus billetter fra Timisoara til København
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Timisoara til København.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Timisoara til København, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Timisoara til København.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at bestille Timişoara til Copenhagen rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Timisoara til København

De billigste Timisoara - København busbilletter kan findes for så lavt som 464,89 kr., hvis du er heldig, eller 890,12 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 1.332,27 kr..

Find den bedste dag at rejse til København med bus

Når du rejser til København med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

FlixBus, et langdistancebusselskab, opererer i både Europa og USA. Det blev grundlagt i 2013 og er vokset til at blive en af de største busoperatører i Europa, der forbinder over 2.500 destinationer i 30 lande. Med oprindelse i Tyskland har FlixBus ekspanderet hurtigt til nabolande, herunder Frankrig, Italien, Danmark, Holland og Kroatien, samtidig med at de tilbyder regelmæssige tjenester til Norge, Spanien og England. Med overkommelige priser og komfortable faciliteter såsom gratis Wi-Fi, strømudtag og toiletter ombord giver FlixBus en bekvem og behagelig rejseoplevelse.

Tjenester ombord på FlixBus, Comati PSG fra Timisoara til København
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Timisoara til København med bus.
Faciliteter FlixBus Comati PSG
wifi Trådløst internet check check
power_sockets Strømstik check cross
luggage Bagage check cross
food_and_drink Mad og drikke check cross
air_con Aircondition check cross

Timisoara til København CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
88.19kg
Bus
94.48kg
Fly
251.96kg
Bil
201.57kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Timisoara til København?
En bus-billet fra Timisoara til København er 900,03 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 892,59 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Timisoara til København?
Den billigste billet, du kan få fra Timisoara til København, er 892,59 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Timisoara og København ved bus?
Timisoara til København er 1.259,79 km.
Hvor længe varer bus mellem Timisoara og København?
Timisoara til København er i gennemsnit 23 t. og 42 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 22 t. og 15 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Timisoara til København?
Timisoara til København er dækket af 1 operatør(er). Du kan finde på Virail FlixBus, Comati PSG levere tjenester på denne rute.
Hvor mange bus om dagen går fra Timisoara til København?
Timisoara til København har i gennemsnit 2 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Timisoara til København?
Den tidligste bus fra Timisoara til København afgår ved 15.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Timisoara til København?
Den seneste bus fra Timisoara til København afgår ved 18.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Timisoara til København?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 892,59 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Timisoara til København?
Der er 3 station(er), som du kan afvige fra Timisoara for at gå til København. Du kan gå fra Timișoara Splaiul Tudor, Timişoara Calea Stan Vidrighin, Timișoara, og du kan nå frem til Kastrup, København H.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Timisoara til København?
Der er i gennemsnit 2 fra Timisoara at gå til København.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Timisoara til København af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Timisoara og København er 22 t. og 15 min..
Er der en direkte bus fra Timisoara til København?
Ja, der er en direkte bus mellem Timisoara og København.
Hvad er CO2-emissionerne for Timisoara til København af bus?
bus-rejsen fra Timisoara til København skaber 94.48kg CO2-emissioner.