Bus Oradea - Bremen priser fra 371,99 kr.

12-07-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Oradea til Bremen af bus

Rejsen fra Oradea til Bremen by bus er 1.149,06 km og tager 26 t. og 20 min.. Der er 1 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 13.30 og den sidste kl 14.50. Det er muligt at rejse fra Oradea til Bremen med bus for så lidt som 371,99 kr. eller så meget som 736,39 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 371,99 kr..

Laveste pris371,99 kr.
Rejsens varighed26 t. og 20 min.
Tilslutning pr. dag1
Laveste pris371,99 kr.
Højeste pris736,39 kr.
Første afgang13.30
Sidste afgang14.50
Afstand1.149,06 km
AfgangOradea
AnkomstBremen
TransportørerEurolines Germany, FlixBus

Hvad tid skal busserne til Bremen forlade?

Rejsen fra Oradea til Bremen tager 26 t. og 20 min.. Mens den første bus afgår fra Oradea på 13.30, er den sidste planlagt på 14.50. Det tidligste tidspunkt, du kan efterlade fra Oradea er på 13.30, mens den sidste bus er på 14.50. Turen tager i gennemsnit 26 t. og 20 min. men det kan også sidste 24 t. og 50 min. med de hurtigste forbindelser.

Billige bus billetter fra Oradea til Bremen
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Oradea til Bremen.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Oradea til Bremen, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Oradea til Bremen.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Oradea til Bremen

De billigste Oradea - Bremen busbilletter kan findes for så lavt som 494,05 kr., hvis du er heldig, eller 676,90 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 799,17 kr..

Find den bedste dag at rejse til Bremen med bus

Når du rejser til Bremen med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på FlixBus fra Oradea til Bremen
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Oradea til Bremen med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

Oradea til Bremen CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
80.43kg
Bus
86.18kg
Fly
229.81kg
Bil
183.85kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Oradea til Bremen?
En bus-billet fra Oradea til Bremen er 570,14 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 371,99 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Oradea til Bremen?
Den billigste billet, du kan få fra Oradea til Bremen, er 371,99 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Oradea og Bremen ved bus?
Oradea til Bremen er 1.149,06 km.
Hvor længe varer bus mellem Oradea og Bremen?
Oradea til Bremen er i gennemsnit 26 t. og 20 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 24 t. og 50 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Oradea til Bremen?
Oradea til Bremen er dækket af 1 operatør(er). Du kan finde på Virail Eurolines Germany, FlixBus levere tjenester på denne rute.
Hvor mange bus om dagen går fra Oradea til Bremen?
Oradea til Bremen har i gennemsnit 1 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Oradea til Bremen?
Den tidligste bus fra Oradea til Bremen afgår ved 13.30. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Oradea til Bremen?
Den seneste bus fra Oradea til Bremen afgår ved 14.50. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Oradea til Bremen?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 371,99 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Oradea til Bremen af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Oradea og Bremen er 24 t. og 50 min..
Er der en direkte bus fra Oradea til Bremen?
Ja, der er en direkte bus mellem Oradea og Bremen.
Hvad er CO2-emissionerne for Oradea til Bremen af bus?
bus-rejsen fra Oradea til Bremen skaber 86.18kg CO2-emissioner.