Bus Wien - Karlsruhe priser fra 193,02 kr.

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Sikr din billet i dag og få de bedste tilbud!

I dag Mere
I morgen Mere
2 dage Mere
3 dage Mere

Wien til Karlsruhe af bus

Rejsen fra Wien til Karlsruhe by bus er 594,2 km og tager 10 t. og 59 min.. Der er 18 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 01.10 og den sidste kl 23.45. Det er muligt at rejse fra Wien til Karlsruhe med bus for så lidt som 193,02 kr. eller så meget som 442,21 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 193,02 kr..

Laveste pris193,02 kr.
Rejsens varighed10 t. og 59 min.
Tilslutning pr. dag18
Laveste pris193,02 kr.
Højeste pris442,21 kr.
Første afgang01.10
Sidste afgang23.45
Afstand594,2 km
AfgangWien
AnkomstKarlsruhe
TransportørerUnion Ivkoni International, FlixTrainMere

Bus Billetter fra Vienna til Karlsruhe

Afgangsdato
søndag den 16. jun. 2024

Hvad tid skal busserne til Karlsruhe forlade?

Den første bus afgår fra Wien på 01.10, mens den sidste blade på 23.45. Turen tager 10 t. og 59 min.. For at komme til Karlsruhe fra Wien med bus, vil det tage dig omkring 10 t. og 59 min., eller endda 9 t. og 15 min. hvis du vælger den hurtigste løsninger. Den første bus forlader Wien på 01.10, mens den sidste er ved 23.45.

Sammenlign priser og billetter fra Vienna til Karlsruhe

Billige bus billetter fra Wien til Karlsruhe
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Wien til Karlsruhe.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Wien til Karlsruhe, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Wien til Karlsruhe.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Vienna til Karlsruhe rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Busselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 192,43 kr. til 306,75 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 37% på din rejse!

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Wien til Karlsruhe

De billigste Wien - Karlsruhe busbilletter kan findes for så lavt som 223,45 kr., hvis du er heldig, eller 260,35 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 309,58 kr..

Find den bedste dag at rejse til Karlsruhe med bus

Når du rejser til Karlsruhe med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

BlaBlaCar Bus er en langdistancebusforbindelse, der er tilgængelig i flere lande, herunder Frankrig, Tyskland og Benelux-regionen. Det er et datterselskab af BlaBlaCar, en samkørselsplatform.BlaBlaCar.Virksomheden driver busser til og fra stationer som Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milano, Barcelona North Bus Station, Charles de Gaulle Lufthavn 3, Annecy-toget, Stuttgart Lufthavn og Victoria Busstation.

Flixtrain er en europæisk lavpris passagertogtjeneste, der tilbyder overkommelige og komfortable togrejser til forskellige destinationer i hele Tyskland. Det ejes og drives af FlixMobility, moderselskabet til FlixBus, som er en populær bustransporttjeneste i Europa. Flixtrain kører på flere ruter, herunder Berlin til Stuttgart, Berlin til Köln og Hamburg til Köln, blandt andre.

Union Ivkoni er et bulgarsk busselskab, der opererer nationalt og internationalt. Virksomheden blev grundlagt i 1992 og er vokset til at blive en af de største busoperatører i Bulgarien med en flåde på over 1.000 busser. Union Ivkoni tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder regelmæssige buslinjer, chartertjenester og internationale ruter til destinationer i hele Europa. Virksomheden er kendt for sin moderne flåde, komfortable busser og pålidelige service.

Billettyper og faciliteter fra Wien til Karlsruhe

Sammenlign de forskellige billettyper og de faciliteter, som FlixTrain tilbyder, når du rejser fra Wien til Karlsruhe.

Standard

En standardbillet på FlixTrain er en almindelig billet / anden klasses billet. Flixtrain standardbillet tilbyder dig et komfortabelt sæde, garanteret Wi-Fi, adgang til stikkontakter og en håndbagage og en indchecket bagage med størrelsesbegrænsninger.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
bicycle Cykel

Facilitetsbeskrivelse

Find ud af mere om de forskellige faciliteter, der er tilgængelige ombord med hvert luftfartsselskab på denne rute.

wifi Trådløst internet open icon close icon
Tilslut ubesværet på FlixTrain, og nyd gratis WiFi, uanset om du følger med på arbejdet, chatter eller blot surfer.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Hold dine enheder opladet og klar. FlixTrain sæder er udstyret med strømstik og USB-udtag.
luggage Bagage open icon close icon
Af hensyn til din sikkerhed og komforten for alle ombord tillader FlixBus dig at medbringe én håndbagagetaske, der skal passe under sædet eller i bagagerummet. Du må også have én indchecket taske, men sørg for, at du selv kan læsse og losse den og opbevare den i luftrummet eller under dit sæde. Sørg for, at din bagage ikke er omfangsrig eller udgør en risiko for andre. Husk, det er op til dig at holde styr på dine ejendele under rejsen.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
FlixTrain prioriterer komfort for alle. Passagerer med mobilitetsbekymringer kan booke udpegede sæder og benytte gratis transport til foldbare kørestole og mobilitetshjælpemidler. Tag fat i FlixTrain for al nødvendig assistance.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
Selvom FlixTrain ikke tilbyder catering ombord, er du velkommen til at medbringe dine egne snacks og drikkevarer.
bicycle Cykel open icon close icon
Med FlixTrain kan du pakke et ekstra stykke bagage, men det er en god idé at bestille tidligt, da togpladsen er begrænset. Har du sportsudstyr eller et stort musikinstrument? De er også velkomne, selvom der muligvis opkræves et ekstra gebyr. Hvis du cykler rundt, kan du parkere din cykel på bestemte områder for kun 9 Euro, men sørg for, at den er i standardstørrelse og fri for ekstra tilbehør. Husk at reservere en plads til din cykel tidligt, da pladsen fyldes hurtigt op
Tjenester ombord på FlixTrain, Union Ivkoni, BlaBlaCar Bus fra Wien til Karlsruhe
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Wien til Karlsruhe med bus.
Faciliteter FlixTrain Union Ivkoni BlaBlaCar Bus FlixBus
quiet_zone Stille zone check cross cross cross
wifi Trådløst internet check check check check
power_sockets Strømstik check check check check
luggage Bagage check check check check
accessibility Tilgængelighed check cross cross cross
food_and_drink Mad og drikke check cross cross check
air_con Aircondition check check check check
bicycle Cykel check cross cross cross
sleeper_couchette Sovende check cross cross cross

Wien til Karlsruhe CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
41.59kg
Bus
44.57kg
Fly
118.84kg
Bil
95.07kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Wien til Karlsruhe?
En bus-billet fra Wien til Karlsruhe er 279,83 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 193,02 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Wien til Karlsruhe?
Den billigste billet, du kan få fra Wien til Karlsruhe, er 193,02 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Wien og Karlsruhe ved bus?
Wien til Karlsruhe er 594,2 km.
Hvor længe varer bus mellem Wien og Karlsruhe?
Wien til Karlsruhe er i gennemsnit 10 t. og 59 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 9 t. og 15 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Wien til Karlsruhe?
Wien til Karlsruhe er dækket af 4 operatør(er). Du kan finde på Virail Union Ivkoni International, FlixTrain, Union Ivkoni, BlaBlaCar Bus, FlixBus levere tjenester på denne rute.
Hvor mange bus om dagen går fra Wien til Karlsruhe?
Wien til Karlsruhe har i gennemsnit 18 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Wien til Karlsruhe?
Den tidligste bus fra Wien til Karlsruhe afgår ved 01.10. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Wien til Karlsruhe?
Den seneste bus fra Wien til Karlsruhe afgår ved 23.45. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Wien til Karlsruhe?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 193,02 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Wien til Karlsruhe?
Der er i gennemsnit 10 fra Wien at gå til Karlsruhe.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Wien til Karlsruhe af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Wien og Karlsruhe er 9 t. og 15 min..
Er der en direkte bus fra Wien til Karlsruhe?
Ja, der er en direkte bus mellem Wien og Karlsruhe.
Hvad er CO2-emissionerne for Wien til Karlsruhe af bus?
bus-rejsen fra Wien til Karlsruhe skaber 44.57kg CO2-emissioner.